• Новинка
Безлопастный на шийката на фен LENG Персонален Преносим Вентилатор Hands Free Безлопастный вентилатор 3 Регулиране на скоростта 3000 mah с 12 часа Време за използване на Охла?

Безлопастный на шийката на фен LENG Персонален Преносим Вентилатор Hands Free Безлопастный вентилатор 3 Регулиране на скоростта 3000

BGN 10.88
Налично
Налично

[Бързо охлаждане] - Подаване на атмосферния въздух на 360 °, обемът на въздуха се увеличава до 90% бързо охлаждане за 3 секунди.Има 3 степени в зависимост от вашите нужди.Запазва прохладата на лятото. [Безопасен и преносим] Преносим маточната фен е оборудван с най-новата конструкция с ниска консумация на енергия, която може да работи от 3 до 12 часа след краткосрочната зареждане.Кратко време за зареждане, липсата на лопатките на вентилатора, безшумен дизайн, липсата на прическа коса. [USB зареждане и 3-бързо скорост на вятъра] USB вентилатор за зареждане, може да се зарежда от компютър, зарядно устройство за мобилен телефон, мобилен източник на захранване и т. Вградена батерия с капацитет 3000 mah предвижда от 3 до 12 часа работа (в зависимост от честотата на въртене на различни съоръжения).Натиснете бутона на захранването, за да се коригира съответната скорост на вентилатора в зависимост от вашите нужди. [Елегантно и готино] Релаксирайте по всяко време и на всяко място, модерен стил, ви кара да изглеждате страхотно.Виси на врата, идеална за пътуване в горещо време, объркани от внезапното изпотяване на обществени места на много места, това е един добър помощник за вашето лято. [Удобен и практичен] Преносим вентилатор е идеален за лична охлаждане, офис, църква, активен отдих, като например къмпинг, пътуване, туризъм, скално катерене, гледане на спорт, игри и т. [Бързо охлаждане] - Подаване на атмосферния въздух на 360 °, обемът на въздуха се увеличава до 90%. бързо охлаждане за 3 секунди.Има 3 степени в зависимост от вашите нужди.Запазва прохладата на лятото. [Безопасен и преносим] Преносим маточната фен е оборудван с най-новата конструкция с ниска консумация на енергия, която може да работи от 3 до 12 часа след краткосрочната зареждане.Кратко време за зареждане, липсата на лопатките на вентилатора, безшумен дизайн, липсата на прическа коса. [USB зареждане и 3-бързо скорост на вятъра] USB вентилатор за зареждане, може да се зарежда от компютър, зарядно устройство за мобилен телефон, мобилен източник на захранване и т.

Подробности

Подобни продукти в категория