• Новинка
Възглавница-арка от пяна с памет ефект ANKROYU, Възглавница за Прегръдки, Моющаяся 6 в 1, Салон за Красота, Мека Моющаяся Ергономична Възглавница За сън в Ръцете, Защита ?

Възглавница-арка от пяна с памет ефект ANKROYU, Възглавница за Прегръдки, Моющаяся 6 в 1, Салон за Красота, Мека Моющаяся

BGN 1.00
Налично
Налично

[Качествен материал] : Възглавница е изработена от висококачествена памучна тъканВъзглавница с ефект на паметта е много безопасен и безвреден за околната среда.Гипоаллергенная калъфка допринася за циркулацията на въздуха, запазва прохладата и намалява бръчките и релеф на лицето, причинени от натиск при лежании на ваша страна. [Възглавница "Сладка двойка"] : Нашата възглавница е с ефект на паметта е заоблен дизайн, благодарение на което ръката може да се постави под възглавницата си.Той отговаря на эргономичному дизайн и намалява натиска върху ръката му.Това е много подходящ за двойки, които обичат да спят прегърнати.Това не може да предизвика изтръпване на ръцете и дискомфорт в тялото по време на удоволствие, сладост. [Моющаяся възглавница] : Тази възглавница е с калъфка, приятна за кожата и подвижни, с цип на гърба на облегалката, която може да се почиства.Гипоаллергенная калъфка innovative pillow for sleep допринася за притока на въздух за запазване на прохлада, намалява бръчките, причинени от натиск, и предотвратява тусклость на лицето, при лежании на ваша страна. [Ефективността] : Дугообразную възглавница може да се използва в салони за красота, за да успокои раменете и врата си, да повдигне главата си и да се отпуснете тялото и ума, за да се чувствате комфортно.Възглавница за сън е с вълнообразна форма, можете да поставя под нея ръка, подходящ за използване в дома, в офиса, в нощуване на открито и на други места. [Купувайте с увереност] : Нашите продукти са гаранция за качество.Ако имате някакви проблеми след закупуване на нашите продукти, моля, незабавно уведомете ни и ние ще се разберем с тях за първи път и ще обезщетение. [Качествен материал] : Възглавница е изработена от висококачествена памучна тъкан.Възглавница с ефект на паметта е много безопасен и безвреден за околната среда.Гипоаллергенная калъфка допринася за циркулацията на въздуха, запазва прохладата и намалява бръчките и релеф на лицето, причинени от натиск при лежании на ваша страна. [Възглавница "Сладка двойка"] : Нашата възглавница е с ефект на паметта е заоблен дизайн, благодарение на което ръката може да се постави под възглавницата си.

Подробности

Подобни продукти в категория