• Новинка
На притежателя на телефона, за да околовръстен осветление и поставка за статив с адаптер, 1/4 и Гореща обувка, Гъвкав адаптер за прикрепване на статив за телефон (чер?

На притежателя на телефона, за да околовръстен осветление и поставка за статив с адаптер, 1/4 и Гореща обувка, Гъвкав адаптер за

BGN 2.00
Налично
Налично

Подвижен дизайн, работи с външна резба 1/4 или с докинг станция за горещ башмакаСъвместим с подкрепа за телефони Ubeesize ring light или всички штативами-щанд с външна резба 1/4 или докинг станция за горещ башмака.Гъвкав лост е мека метална тръба с дължина 15 см, върху силикон, която лесно се регулира.Съвместима с i Phone / Samsung / Huawei / Pixel Google или други мобилни телефони.Моля, свържете се с нас за повече информация, ако имате някакви въпроси или идеи, ние ще се радваме да помогнем по всяко време.Подвижен дизайн, работи с външна резба 1/4 или с докинг станция за горещ башмака.Съвместим с подкрепа за телефони Ubeesize ring light или всички штативами-щанд с външна резба 1/4 или докинг станция за горещ башмака.Гъвкав лост е мека метална тръба с дължина 15 см, върху силикон, която лесно се регулира.Съвместима с i Phone / Samsung / Huawei / Pixel Google или други мобилни телефони.Моля, свържете се с нас за повече информация, ако имате някакви въпроси или идеи, ние ще се радваме да помогнем по всяко време.Пратката включва : . 1 х стойка за телефон. 1 адаптер за топла башмака 1/4 инча. 1 x 1/4 "адаптер от един мъж към мъж.

Подробности

Подобни продукти в категория