• Новинка
RikXz Фея Светлини, Гирлянда с Лъжичка-Смайликом, Led Светлини За декор във формата на Смайлика, Венец от Венец, Работеща на Батерии, за Украса на Витрина на магазин на с?

RikXz Фея Светлини, Гирлянда с Лъжичка-Смайликом, Led Светлини За декор във формата на Смайлика, Венец от Венец, Работеща на Батерии,

BGN 2.33
Налично
Налично

Материал : Led гирлянди са изработени от акрил, което осигурява дълъг живот и им е трудно да навреди строги фабрика процеси гарантират качеството на продукта в ръцете си, стойност на стоките не може да се пренебрегне. Високо качество : Ние осигуряваме на вашите страхотна гирляндам добра защита, така че дори при продължително включване не е възниквал проблем. висококачествени дълги гирлянди от сребърен проводник лесно сгибались и придаваме форма, много красиво, украсете вашия дом.Можете да бъдете дизайнер си. АТМОСФЕРАТА ПРИКАЗКИ : Вълшебни светлинки, които ще ви топло сияние.Можете да увийте го около леглото, коледната елха, поставени в стъклена бутилка или фотообои.При тях има магия, която позволява да направи всичко красиво. Сигурен и издръжлив : Хранене от 2 * батерия тип АА/3 * АА батерии (в комплекта не са включени); много удобен за използване на открито и закрито, можете да ги мотае навсякъде, много ниско напрежение, безопасна за употреба. Качество на услугата : Този продукт се предлага на пазара от Rik Xz, пишете ни, не се колебайте, когато се сблъскате с проблем в нашите продукти, моля, ние ще ви помогнем да го реши, благодаря.С най-добри пожелания! .Материал : Led гирлянди са изработени от акрил, което осигурява дълъг живот и им е трудно да навреди. строги фабрика процеси гарантират качеството на продукта в ръцете си, стойност на стоките не може да се пренебрегне. Високо качество : Ние осигуряваме на вашите страхотна гирляндам добра защита, така че дори при продължително включване не е възниквал проблем. висококачествени дълги гирлянди от сребърен проводник лесно сгибались и придаваме форма, много красиво, украсете вашия дом.Можете да бъдете дизайнер си. АТМОСФЕРАТА ПРИКАЗКИ : Вълшебни светлинки, които ще ви топло сияние.Можете да увийте го около леглото, коледната елха, поставени в стъклена бутилка или фотообои.При тях има магия, която позволява да направи всичко красиво.

Подробности

Подобни продукти в категория