• Новинка
[Респиратор-полумаска] Множество маска-спрей за нанасяне на боя върху половината от лицето 6200.Химическо Машинно полиране.Заваряване. Средство за защита от дърводе?

[Респиратор-полумаска] Множество маска-спрей за нанасяне на боя върху половината от лицето 6200.Химическо Машинно полиране.Заваряване. Средство

BGN 3.00
Налично
Налично

【Удобен и запечатан】-оборудване запечатване кант, изработен от висококачествена силиконова смес, която е много добре прилепнала към лицето, както и мека текстура осигурява чувство на комфорт при носенето 【Лесно дишайте】В респираторах се използва двойна система за филтриране, която осигурява ниско съпротивление на дишане.В зависимост от условията на работа трябва да се прави избор на касети за използване.Всеки патрон се осигурява изключително ефективна защита.Ако се чувствате дискомфорт или имате затруднено дишане, моля напуснете работното си място и замяна на тонер касети. 【Изцяло регулируема комфортна каишка】- Каишка за защита на лицето е подходящ за повечето размери на главата, предназначени за плътно и комфортно носене.Интегрирана защита от замъгляване, за да се предпази от попадане на малки частици.Можете да видите всичко, което трябва да се види. 【Широк спектър от приложения】 Препоръчва се за : изграждане и оборудване, почистване, обработка, пръски, откалывания, долбления, работа в пещ, шлифоване, механична обработка, боядисване, заливане / отливане, шлайфане, рязане, защита от слънцето, заваряване и т. (Нови продукти, може да има мирис на гума, който може да се елиминира чрез отваряне на опаковката и проветрив). 【Задоволително обслужване】- Предпоставка включва : 1x половината предна капачка, 2 х филтърни кутии, 2 х памучен филтър, 2 х пластмасови капачки.Ние се стремим към това, че сте били доволни на 100% .Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория