• Новинка
Подаръчен комплект Bath and Body Works Just for Him Графит for Men с ултра-крем за тяло с Шеа и 2-в-1 за измиване на косата и тялото. В Пълен Размер

Подаръчен комплект Bath and Body Works Just for Him Графит for Men с ултра-крем за тяло с Шеа и 2-в-1 за измиване на косата и тялото.

BGN 3.33
Налично
Налично

Подаръчен комплект Bath & Body Works Just for Him от Маркови колекции ГРАФИТСмел, ободряваща смес от градински чай, бергамот и подправки и кожа-дърво.Средство за измиване на коса и тяло 2 в 1, 10 течни унции / 295 мл. Силна, но луксозна смес от най-добрите световни съставки, предназначена за мъже. Витамин е и алое вера в комбинация с масло от шеа за подхранване на кожата, а гъста пяна дава свеж аромат.Бързо смывающаяся формула влияе върху кожата и косата, като същевременно осигуряват най-удобният начин за прочистване.Ултра Крем за тяло с шеа 8 унции / 226 г, Наситен с масло от шеа, нашият ултра крем за тяло с шеа осигурява 24 часа подхранване овлажняване.Благодарение на успокаивающему масло от алое вера, масло от какао и по-голямо количество от шеа, отколкото всякога преди, нашата немазна формула се абсорбира бързо, осигуряване на устойчив аромат и хидратация в рамките на целия ден и нощ.Смел, ободряваща смес от градински чай, бергамот и подправки и кожа-дърво.

Подробности

Подобни продукти в категория