• Новинка
DLP-проектор C300, Мини проектор с резолюция от 800 ANSI Лумена 1080p, Проектор Full HD, smart Домашно кино Android, WiFi (Цвят: C300)

DLP-проектор C300, Мини проектор с резолюция от 800 ANSI Лумена 1080p, Проектор Full HD, smart Домашно кино Android, WiFi (Цвят: C300)

BGN 7.80
Налично
Налично

Поддържане и възпроизвеждане, по-ясни детайлиБезжична синхронизация на дисплея на вашия телефон с голям екран, проектора.Увеличете дълбочината и триизмерността на изображението, изображението ще стане по-релефни и впечатляващо.Проекторът може да се свърже лесно с аудиосистеме Bluetooth, и вашият телефон може да се свърже с проектор.По време на игра няма забавяне, което ви позволява с лекота и удоволствие ще се потопите в рая на кино или на света на играта. 1080 P Full HD с 800 ANSI люменами, подкрепа за декодиране на 4 K. Чипсет MTK9652 обикновено се използва единствено за телевизори 8К. Много голяма памет : 3 + 32 ГБ4. Имайте добра система за отвеждане на топлината, защитете колата и продлевайте срок на услугата 6. Поддръжка на HDR и 8-хлътва корекция на трапецовидните искажений7. гаранционен срок 2 години, 8. Език на подкрепа : Руски.Немски, френски, корейски, испански, италиански, китайски проектор показва 1080p Full HD и 800 ANSI лумена 800 ANSI лумена, отлични изображения, предаде дори и през деня с разделителна способност от 1920 * 1080, се поддържа декодиране на 4 K.Няма PS Направете си образ като на вече Технология на MEMC 3-то поколение поддържа декодиране HDR10 HDR10 удвоява възприемана яркост на изображението, заедно с увеличаване на контраста на изображението (сравнение на светлината, отразена от напълно бяло изображение и напълно черно на изображението).Страдащи от липсващите части, това не се отнася за HDR10.Поддръжка на функцията на затвора 3 D 1. Изтеглете 3 D видео на USB устройство. свържете се с проектор. Включване на 3 D-видео. продължително натискане на бутон set.изберете изображението-изберете 3 D инсталирайте го 4. включете 3 D очила и се насладете им. Те не могат да работят заедно с корекцията на трапецовидните изкривявания, които не поддържат 3 D модел на Blue-ray.В момента се поддържа само формат на USB SBS / TP, а видеоформатами са MP4, TS и MKV.

Подробности

Подобни продукти в категория