• Новинка
закачалка за кърпи с плетене на една кука и три пръчки от неръждаема стомана SuS 304, монтиран на стената телевизор за баня, Лесно моющийся (Цвят: 70 см)

закачалка за кърпи с плетене на една кука и три пръчки от неръждаема стомана SuS 304, монтиран на стената телевизор за баня, Лесно

BGN 44.99
Налично
Налично

* Закачалка за кърпи трехслойная с плъзгаща конструкция и куки за лесен достъп до полотенцам и изсушаване * Комплект аксесоари за изделия, с винтове, лесен за инсталиране. * Закачалка за кърпи с U-образно на една кука, за да се предотврати изпадане на чаршафи. *Закачалка за кърпи, изработени от неръждаема стомана, той е здрав и лесен за почистване. * Приложимо навсякъде баня, кухня, хотела и офиса, където е необходимо закачалка за кърпи. * Закачалка за кърпи трехслойная с плъзгаща конструкция и куки за лесен достъп до полотенцам и изсушаване. * Комплект аксесоари за изделия, с винтове, лесен за инсталиране. * Закачалка за кърпи с U-образно на една кука, за да се предотврати изпадане на чаршафи. *Закачалка за кърпи, изработени от неръждаема стомана, той е здрав и лесен за почистване. * Приложимо навсякъде баня, кухня, хотела и офиса, където е необходимо закачалка за кърпи.Име на продукта : Стенни закачалка за кърпи Материал изделия : космически алуминий Тип на инсталацията : пробиване Технически характеристики на продукта : 50 см/60 см/70 см/80 см/90 см Забележка : поради различните измервателни инструменти може да бъде отклонение от 1-2 см, моля, обърнете се към самия продукт.Информация за продукта : Ще трябва да го инсталирате сами.Съвети за инсталиране : За окачване на кърпи, обикновено в мивката, от работния плот в страна с около 50 виж Продуктите, които ние продаваме, чисто нови, а качеството е гарантирано.Ако имате някакви въпроси относно даден продукт, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Купи с увереност.

Подробности

Подобни продукти в категория