• Новинка
Мултицет MAYILON HT116 Интелигентен измерване на ток с цветен екран, тестер True RMS с тестване в реално време и NCV, измерва напрежение и ток ac/dc, температура, капацитет, устой?

Мултицет MAYILON HT116 Интелигентен измерване на ток с цветен екран, тестер True RMS с тестване в реално време и NCV, измерва напрежение

BGN 13.53
Налично
Налично

【Многофункционален】 : Волтметър може да се измери напрежение променлив/постоянен ток, променлив / постоянен ток, съпротивление, капацитет, честота на работния цикъл, температурата, диоди, непрекъснатост, автоматично разпознаване на входен ток, тест в реално време, NCV, Макс /Мин / Средна, относително, функция за предупреждение за перегорании бушон, led конектор 【Осветление, фенерче и запазване на данни,】 : Мултицет-тестер с голям цветен дисплей на 9999 точки, за да се улесни осветление на работната зона в условия на слаба осветеност. Можете да натиснете бутона запазване на данни, за да запишете измерената стойност се задържа, за да може да се запишете. 【Измерване на температура】 : -40 - 1000℃/-40 - 1832℉ широка гама от тестове, използвайте сензор за термодвойки K-тип за измерване на температурата на целевия обект, единица за измерване ℃ /℉ може да се превключва. 【Интелигентно измерване】 : В този режим може да се измери напрежение dc / ac ток, съпротивление и приемственост, и м може автоматично да идентифицира сигнал за измерване.Този режим се използва по подразбиране при стартиране. 【Сигурност】 : Автомобили мултицет-тестер с напомняне за перегоревшем предохранителе, защита от пренапрежение, захранван от батерия prompt.С безконтактни функция за определяне на напрежение със сензор за определяне на напрежението и предотвратяване на токов удар, без да докосвате металните.Отлична сигурност за вашата работа.Мек силиконов калъф предпазва в случай на капка.

Подробности

Подобни продукти в категория