• Новинка
OuShiun Леки Квадратни Анти-сини Очила за четене, Блокиране на Синя Светлина, Компютърни Очила за Жени и Мъже (+ 0,00, Транс-Кафяв)

OuShiun Леки Квадратни Анти-сини Очила за четене, Блокиране на Синя Светлина, Компютърни Очила за Жени и Мъже (+ 0,00, Транс-Кафяв)

BGN 1.00
Налично
Налично

Высокоэнергетическое Видим покритие покритиеШирочина на обектива : 61 мм. Мост : 17 милиметра. 【ОЧИЛА за четене със СИНЯ СВЕТЛИНА】Блокиращите синя светлина и лещи UV400 ви помагат да се противопоставят на 100% вредни син светлина и UVA / UVB-лъчите, намалява дискомфорта от сърфиране в интернет, игри и работа с флуоресцентни лампи.Възстановяване на истинския цвят, отстранете отразена или разсеяна светлина.Намалете главоболие от отблясъци при пренапрежение на очите, за защита на очите и подобряване на съня. 【Високо качество, за интериорна】 е Изработен от висококачествен материал TR, лесно за носене или съхраняване.Той е подходящ както за жени, така и за мъже, рамки са с високо качество.Ще ви помогнем да украсите и защита на вашия ден. 【Меки силиконови облицовки】Меки силиконови облицовки винаги очила предпазват от подхлъзване, а най-важното е, дизайн осигурява удобство при носене през целия ден. 【Широко приложение】 Изискан и компактна, подходяща за колоездене, голф, скално катерене, риболов, колоездене, конна езда, пешеходен туризъм и други дейности за отдих и развлечения и е подходящ като моден аксесоар и за ежедневна употреба през цялата година. 【Приятелски съвети】 – По всеки въпрос или проблем, не се колебайте да се свържете с нас.В случай на някакви дефектни проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.Ние ще предоставим най-доброто обслужване, докато нашите клиенти не са изпълнени.Вие не рискувате да опитате!.Высокоэнергетическое Видим покритие покритие.Широчина на обектива : 61 мм. Мост : 17 милиметра. 【ОЧИЛА за четене със СИНЯ СВЕТЛИНА】Блокиращите синя светлина и лещи UV400 ви помагат да се противопоставят на 100% вредни син светлина и UVA / UVB-лъчите, намалява дискомфорта от сърфиране в интернет, игри и работа с флуоресцентни лампи.Възстановяване на истинския цвят, отстранете отразена или разсеяна светлина.Намалете главоболие от отблясъци при пренапрежение на очите, за защита на очите и подобряване на съня. 【Високо качество, за интериорна】 е Изработен от висококачествен материал TR, лесно за носене или съхраняване.

Подробности

Подобни продукти в категория