• Новинка
Комплекти Завеса за душ с блестящи диаманти, 4 бр. Декорация за баня, с Подложка и капак за Тоалетна, Черен, Сребрист, с Блестящи от ивицата, Тъмно Сива Луксозна Текст?

Комплекти Завеса за душ с блестящи диаманти, 4 бр. Декорация за баня, с Подложка и капак за Тоалетна, Черен, Сребрист, с Блестящи

BGN 3.33
Налично
Налично

✨ Най-ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ : плат от оксфорд полиестер без мирис, по-дълго запазва своя завеса чист и свежКомплекти завеса за душ Diamond за баня с подови изтривалки на разположение модерна технология за печат с изображение HD, ясен образ, ще направи вашата стая по-свежи и ще придобие нов вид. ✨ ВОДОУСТОЙЧИВА и быстросохнущее средство : Здрав плат от 100% полиестер има покритие, което позволява водата лесно да се оттича и да се противопоставят на намоканию.Задържа водата в банята, водата тече, и завеса, която изсъхва бързо. ✨ НЕВЕРОЯТНО размер : Това е завеса за душ със стандартен размер (70,86 "x 70,86" / 180 x 180 см), която е подходяща за всеки душ или вана, обикновен размер.Размер на подложка за баня : 29,52 "L × 17,71" W, размерът на покрива, тоалетната : 17,32 "L × 14,96" W, размер на килима U-образна форма : 17,71 "L × 15,35" W. ✨ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН и прекрасен подарък : може да се използва не само като завеса за душа, но и в примерочной магазин за дрехи, подслон и украса на вашата стая.Независимо дали е подарък за семейството ви или приятел, роднина или любимия, или вие сами за себе си, той трябва да бъде интересен и да е автентичен. ✨ ЛЕКОТА на ИЗПОЛЗВАНЕ И ГРИЖИ : Можете да изложи се дават на химическо чистене и машинно измиване или внимателно да се измие на ръка в студена вода.Можете също така лесно прогладить му е при ниска температура.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения, когато го използвате.Ние сме винаги тук, ако имате нужда от нас. ✨ Най-ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ : плат от оксфорд полиестер без мирис, по-дълго запазва своя завеса чист и свеж.Комплекти завеса за душ Diamond за баня с подови изтривалки на разположение модерна технология за печат с изображение HD, ясен образ, ще направи вашата стая по-свежи и ще придобие нов вид. ✨ ВОДОУСТОЙЧИВА и быстросохнущее средство : Здрав плат от 100% полиестер има покритие, което позволява водата лесно да се оттича и да се противопоставят на намоканию.Задържа водата в банята, водата тече, и завеса, която изсъхва бързо. ✨ НЕВЕРОЯТНО размер : Това е завеса за душ със стандартен размер (70,86 "x 70,86" / 180 x 180 см), която е подходяща за всеки душ или вана, обикновен размер.Размер на подложка за баня : 29,52 "L × 17,71" W, размерът на покрива, тоалетната : 17,32 "L × 14,96" W, размер на килима U-образна форма : 17,71 "L × 15,35" W. ✨ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН и прекрасен подарък : може да се използва не само като завеса за душа, но и в примерочной магазин за дрехи, подслон и украса на вашата стая.Независимо дали е подарък за семейството ви или приятел, роднина или любимия, или вие сами за себе си, той трябва да бъде интересен и да е автентичен. ✨ ЛЕКОТА на ИЗПОЛЗВАНЕ И ГРИЖИ : Можете да изложи се дават на химическо чистене и машинно измиване или внимателно да се измие на ръка в студена вода.

Подробности

Подобни продукти в категория