• Новинка
Комплект капачки за обектив с уникален дизайн waka, 3 предмет, 49 мм Централна Защелкивающаяся капак на обектива и Каишка за фиксиране на капака за цифров огледално-ре?

Комплект капачки за обектив с уникален дизайн waka, 3 предмет, 49 мм Централна Защелкивающаяся капак на обектива и Каишка за фиксиране

BGN 1.33
Налично
Налично

Прочетете преди закупуване : Моля, проверете размера на резба на обектива на вашия фотоапарат, преди да поръчатеРазмер на резба на обектива на вашата камера ще бъде посочена някъде върху корпуса на обектива или отпечатан на капака на обектива.Този брой винаги е придружен от символ на "Φ" (диаметър).Например : Размер на резба на обектива Φ58 = 58 мм. Капак на обектива специална конструкция, която осигурява 100% стягане на обектива при монтаж, дори и ако в нея има отвор за каишка cap пазач.Каишка за капачката на обектива внимателно закрепени в отверстии капачки вместо друг некрасивого и лесно отваливающегося предния притежателя на обектива с лепкава по езика. Конструкция защелкивающегося централната скоба ви позволява лесно прикачване и да правите снимки дори при надетой бленде.Комплект капачки за обектив наистина премиум качество за предпазване на обектива от вода, прах, надраскване и загуби.Идеална универсална замяна капак на обектива за огледално-рефлексни фотоапарати на Canon, Nikon, Sony и т. В комплекта е включена безплатна висококачествена кърпа за почистване от микрофибър размер 6x7 см.Съвети : 1) Каишки Cap keeper по подразбиране не са прикрепени към капака на обектива. 2) За обектив Canon 18-55 мм, моля, изберете размер 58 мм, за обектив Nikon 18-55 мм, моля, изберете размер 52 mm или 55 мм. Моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез системата за съобщения, ако в даден момент не сте напълно доволни от покупката си, ние ще ви дадем задоволително решение.Нашият комплект капачки за обективи решава тези два проблема : . 1, Проблема с леки загуби.Просто сложете еластична линия на обектива на камерата, за да му е лесно да се намери.Както каишка капсула се закрепва към капака на обектива през дупка в него, повечето от останалите на пазара, са приложени с помощта на малко лепкав мъжец на предната част на капака, поради което той лесно пада. 2, премиальное качество, като на оригиналния манифактура.

Подробности

Подобни продукти в категория