• Новинка
Хамак за домашни любимци Okuyonic, Двупластова Безопасна Дишаща Сгъваема Многофункционална Шлейка за Грижа за Котки с Куки за къпане (L)

Хамак за домашни любимци Okuyonic, Двупластова Безопасна Дишаща Сгъваема Многофункционална Шлейка за Грижа за Котки с Куки

BGN 51.84
Налично
Налично

[БЕЗОПАСНО] С този помощник в хамака се грижат за домашни любимци и отрежете ноктите става по-лесно, без да се притеснявате за случайни наранявания, това практично средство за грижа за домашни любимци [MULTI] Този комплект за грижа за малки домашни любимци има широка гама от приложения, може да се използва за вземане на лекарства, миене на зъбите и ушите, а също и за приложение на капки за очи. [УДОБНА] Чанта за груминга е изработена от двухслойного окото на материала, висококачествен материал, дишащ и мек, благодарение на което кучето се чувства комфортно. [Моющаяся] Шлейка за грижа за куче е лесно за почистване, моля, измийте го на ръка в студена вода и я оставете я да изсъхне естествено, тя е фина работа и може да се използва в продължение на дълго време. [S-образна кука] С две S-образна лети куки, повишен люверсами, лесно подвешивается, не стърчи, подходящ за използване в дома или в магазин за домашни любимци, се сгъва, лесен за съхранение. [БЕЗОПАСНО] С този помощник в хамака се грижат за домашни любимци и отрежете ноктите става по-лесно, без да се притеснявате за случайни наранявания, това практично средство за грижа за домашни любимци. [MULTI] Този комплект за грижа за малки домашни любимци има широка гама от приложения, може да се използва за вземане на лекарства, миене на зъбите и ушите, а също и за приложение на капки за очи. [УДОБНА] Чанта за груминга е изработена от двухслойного окото на материала, висококачествен материал, дишащ и мек, благодарение на което кучето се чувства комфортно. [Моющаяся] Шлейка за грижа за куче е лесно за почистване, моля, измийте го на ръка в студена вода и я оставете я да изсъхне естествено, тя е фина работа и може да се използва в продължение на дълго време. [S-образна кука] С две S-образна лети куки, повишен люверсами, лесно подвешивается, не стърчи, подходящ за използване в дома или в магазин за домашни любимци, се сгъва, лесен за съхранение. [БЕЗОПАСНО] С този помощник в хамака по-лесно се грижат за домашни любимци и отрежете ноктите, без да се притеснявате за случайни наранявания, практичен продукт за грижа за домашни любимци.

Подробности

Item Type:
Dog Grooming Sling
Material:
Mesh Material + Stainless Steel
Color:
Orange
Weight:
Approx. 126g-181g / 4.4oz-6.4oz
Package List:
1 x Dog Grooming Sling2 x Hook:
Note:
Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error. :

Подобни продукти в категория