• Новинка
ЭВОЛЮЦИОНИРУЙТЕ Пакет за готвене и хранене - Система за управление на обяд-бокс за приготвяне на пълна хранене включва контейнери за приготвяне на порции + пакет с ?

ЭВОЛЮЦИОНИРУЙТЕ Пакет за готвене и хранене - Система за управление на обяд-бокс за приготвяне на пълна хранене включва контейнери

BGN 2.00
Налично
Налично

Ципове YKK Сверхпрочная Вощеная Холщовая плат. Метални профили.Много дебела вътрешна подплата от ПЭВА.Изолация от пеноматериала СИП.Дръжка и лента за колан на автомобила. 3 многократна употреба на съда за приготвяне на храна, не съдържат бисфенол А (може да се замразява, може да се използва в микровълнова фурна (без капака), могат да се мият в съдомиялна машина (горния рафт). 1 нетоксичен пакет с лед в твърд калъф. 3 полнорационных ястия основно отделение (контейнери с един кабинета по 28 грама). 2 в пълен размер протеинови шейкър или шише за вода (28 унция).Горния шкаф за допълнителни екстри или други ястия.Страничен мрежест джоб за протеинови блокчета, ядки, плодове, закуски.Страничен джоб с цип за допълнителни лични вещи.Например, вашият мобилен телефон или ключовете за колата.Пълен размер, УЛТРА УНИВЕРСАЛЕН - EDC Meal Подготовка Bag идва с 3 нашите най-продаваемыми пълноразмерни контейнери за готвене и една голяма опаковка действително нетоксичен гел. Отделно изолирана горния шкаф побира допълнителен 4-та контейнер или други хранителни продукти при отделно регулируема температура.КОМПАКТЕН ДИЗАЙН + МНОГО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ - При разработването на чанта EDC изчислихме, че други чанти или прекалено тромави, или просто твърде малки.По тази причина ние създадохме от нулата-висока производителност, но в същото време елегантен дизайн, който виждате днес.Крайният резултат е универсално решение за организиране на прием на храна, настаняване до 4 порции, 2 чаши за разбиване на протеин и няколко сгъваеми етажа джобове за всичко останало.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ТЕЖКОТОВАРНИ МАТЕРИАЛИ - Успех в диетата не се постига за сметка на почивните дни, затова ние сме създали тази чанта, за да издържат на ежедневно натоварване.Сверхтолстая вътрешната облицовка PEVA, пяна СИП, метален обков - всички обвити с дебел сверхпрочным полиестер. 3 X ИЗОЛИРАНИ ОТДЕЛЕНИЯ - Универсалност и гъвкавост трябва да бъде ключът във всяко решение за обяд кутии.

Подробности

Подобни продукти в категория