• Новинка
Кафяви Хартиени Пакети RACETOP с Дръжки на Едро 100шт 8x4,5x10,8 Инча Подарък Пакети, Кафяв крафт Хартиени Торбички, Подаръчни Торбички на Едро, на Дребно, Торбички, Чанти за ?

Кафяви Хартиени Пакети RACETOP с Дръжки на Едро 100шт 8x4,5x10,8 Инча Подарък Пакети, Кафяв крафт Хартиени Торбички, Подаръчни

BGN 3.33
Налично
Налично

Подаръчни пакети среден размер 】 8 (L) x4По принцип, тя може да отговаря на 80% от обичайните нужди на опаковката. 【Трайни крафт-пакети】 са Изработени от хартия с дебелина 130 г, много гъста, те могат да бъдат транспортирани до два пъти повече тегло, отколкото обикновените кафяви хартиени пакети, до 20 килограма!Повече не се притеснявайте за риск да бъде порванным.Дръжка склеена професионален лепило, а отдолу чанти плавно и трайно, че е много издръжлив. 【Екологично чисти хартиени пакети】 Ние винаги се придържаме към концепцията за защита на околната среда, така че не трябва да се тревожи за замърсяването на земята.Нашите хартиени пакети са тествани професионален отдел и получиха сертификати от КФН BV и FDA.Те биоразлагаемы, подходящи за рециклиране, полезни за здравето.Хартиени торбички зелен цвят, не е нужно да се притеснявате за замърсяване на околната среда. 【Универсален и домашно】 Тези торбички от крафт хартия са подходящи за подарък пакети, индивидуални подарък пакети, чанти за партита, стопански чанти, торбички за подаръци, чанти за подарък за сватба или парти.Можете да използвате мастило марка, акварели, картини, стикери и много други, за да демонстрират своя творчески потенциал и изтънчено отношение към живота.Подаръчни пакети среден размер 】 8 (L) x4.По принцип, тя може да отговаря на 80% от обичайните нужди на опаковката. 【Трайни крафт-пакети】 са Изработени от хартия с дебелина 130 г, много гъста, те могат да бъдат транспортирани до два пъти повече тегло, отколкото обикновените кафяви хартиени пакети, до 20 килограма!Повече не се притеснявайте за риск да бъде порванным.Дръжка склеена професионален лепило, а отдолу чанти плавно и трайно, че е много издръжлив. 【Екологично чисти хартиени пакети】 Ние винаги се придържаме към концепцията за защита на околната среда, така че не трябва да се тревожи за замърсяването на земята.Нашите хартиени пакети са тествани професионален отдел и получиха сертификати от КФН BV и FDA.Те биоразлагаемы, подходящи за рециклиране, полезни за здравето.

Подробности

Подобни продукти в категория