• Новинка
Скоба за рафтове Cabilock 4 бр. Стенни Кутии За Съхранение, Стенен Органайзер, Стенен Шкаф, Кутия за Ключове, Джоб за Телефон, Кухня, Баня, Спалня, Четка за Зъби, Четка За Г?

Скоба за рафтове Cabilock 4 бр. Стенни Кутии За Съхранение, Стенен Органайзер, Стенен Шкаф, Кутия за Ключове, Джоб за Телефон, Кухня, Баня,

BGN 2.33
Налично
Налично

Можете да го използвате и за организиране на често използвани стоки за ежедневна търсенетоТя може да се използва като стенен хранилище за най-различни цели.ви помага да изчистите боклука, няма място, лесно е залепен без пробивания.Идеален за къщи, хотели, апартаменти, вили и т. Лесен за инсталиране, можете да го направите сами.Можете да го използвате и за организиране на често използвани стоки за ежедневна търсенето.Тя може да се използва като стенен хранилище за най-различни цели.ви помага да изчистите боклука, няма място, лесно е залепен без пробивания.Идеален за къщи, хотели, апартаменти, вили и т. Лесен за инсталиране, можете да го направите сами.Описание, Изработени от висококачествени материали, така че те могат да ви служи дълги години.Висококачествен материал може да се гарантира тяхната издръжливост и практичност.Стенни стойки за съхранение с обикновен външен вид, обикновени и щедри, перфектен стил дизайн, много разностранни.Отличен избор за подарък на приятели.Характеристики - Цвят : черен, червен, син и бял - Материал : ABS Размер : 4. 49in Предпоставка включва 4 x стенни кутия за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория