• Новинка
Комплект лилаво одеяла с пайети kiddiku Twin Size за момичета, Одеало с пайети Galaxy Туинкъл Starlight за Близнаците (2 бр.)

Комплект лилаво одеяла с пайети kiddiku Twin Size за момичета, Одеало с пайети Galaxy Туинкъл Starlight за Близнаците (2 бр.)

BGN 2.67
Налично
Налично

[Дизайн с лилави искри] : Лилава градиентное одеяло, с дизайн на "Вълшебната галактика" и "блещукаща звезда", пълна мекост и романтика, дълбоко любимо момичета технологията на дигитален печат, 3d прави цвета по-ярък.Създаване на допълнително удоволствие преди сън и придайте на вашата спалня, колоритен вид. [Комплект двойни завивки] : Комплект лилаво брилянтен одеяла twin size идва с 1 одеяло (68 "x88") и 1 калъфка (20 "x30").Топли съвети : Лилава одеяло пастелни тонове опаковано във вакуум, върху него не могат да бъдат малки гънки, когато му се от опаковката.Сложи го на слънце и леко докоснете няколко пъти, за да станат пухкави. [Плат с кожени ресни] : 100% плат от микрофибър с вътрешен пълнеж от висококачествен полиестер, мек, лек, пухкав и удобен.Осигурява комфортна среда за сън и дава на вашето дете усещане на облачността.Намериш убежище "" одеяло purple Galaxy и се наслаждавайте сладък и дълбок здрав сън през цялата нощ. [Високо изработка] : В purple одеяле омбре се използва плътна прострочка, предотвращающая офсет, комкование и разликата пълнеж на завивки.Здрав за по-дълга употреба.Подходящ е за целия сезон, осигурява мекота и топлина през цялата година.Осигурява комфортен нощен сън за деца. [Чудесен подарък за момичета] : Стеганое одеяло Purple glitter galaxy - това е не само пуховое одеяло, но и украсата на дома.Той преобразява всяка спалня, детска стая, стая за гости, стая в общежитието, фургон на колела или почивен дом.Подходящ е за момичета, деца, тийнейджъри.Чудесен подарък за вашата дъщеря, сестра, приятелки, приятели, рожден ден, Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа. [Дизайн с лилави искри] : Лилава градиентное одеяло, с дизайн на "Вълшебната галактика" и "блещукаща звезда", пълна мекост и романтика, дълбоко любимо момичета. технологията на дигитален печат, 3d прави цвета по-ярък.Създаване на допълнително удоволствие преди сън и придайте на вашата спалня, колоритен вид. [Комплект двойни завивки] : Комплект лилаво брилянтен одеяла twin size идва с 1 одеяло (68 "x88") и 1 калъфка (20 "x30").Топли съвети : Лилава одеяло пастелни тонове опаковано във вакуум, върху него не могат да бъдат малки гънки, когато му се от опаковката.Сложи го на слънце и леко докоснете няколко пъти, за да станат пухкави. [Плат с кожени ресни] : 100% плат от микрофибър с вътрешен пълнеж от висококачествен полиестер, мек, лек, пухкав и удобен.Осигурява комфортна среда за сън и дава на вашето дете усещане на облачността.Намериш убежище "" одеяло purple Galaxy и се наслаждавайте сладък и дълбок здрав сън през цялата нощ. [Високо изработка] : В purple одеяле омбре се използва плътна прострочка, предотвращающая офсет, комкование и разликата пълнеж на завивки.Здрав за по-дълга употреба.Подходящ е за целия сезон, осигурява мекота и топлина през цялата година.

Подробности

Подобни продукти в категория