• Новинка
Подарък Кутия за бижута с цветя Tgoon, на един слой Универсален Държач За Пръстени, Нежна Ковчег с Флорални Декорации за Годишнини за Жени (Тъмно Синьо)

Подарък Кутия за бижута с цветя Tgoon, на един слой Универсален Държач За Пръстени, Нежна Ковчег с Флорални Декорации за Годишнини

BGN 1.33
Налично
Налично

Запазена украса украса : Да кутия изглежда по-нежна и красива, цветята изсъхват, могат да се съхраняват в кутия вечно и се използват като украсаЕдин слой : Разтегателен тип кутия за лесна употреба.Може да се съхранява няколко пръстени или колиета, за да отговори на нуждите на ежедневното съхранение на бижута.Широко приложение : карта за Подарък кутия за бижута могат да се използват широко за съхранение на обици, пръстени, гривни, колиета, часовници, червило, икони, брошки и т. Трайност : е Изработен от акрил, флокированного материал в едно цвете, различно изискан изработка, не съдържа никакви вредни вещества, безопасен за използване, е трайна и высоконадежен.Най-добрият подарък : Кутия-органайзер за бижута може да стане един забележителен подарък за семейството и приятелите на рождени дни, годишнини, св. Валентин и други специални събития.Запазена украса украса : Да кутия изглежда по-нежна и красива, цветята изсъхват, могат да се съхраняват в кутия вечно и се използват като украса.Един слой : Разтегателен тип кутия за лесна употреба.Може да се съхранява няколко пръстени или колиета, за да отговори на нуждите на ежедневното съхранение на бижута.Широко приложение : карта за Подарък кутия за бижута могат да се използват широко за съхранение на обици, пръстени, гривни, колиета, часовници, червило, икони, брошки и т. Трайност : е Изработен от акрил, флокированного материал в едно цвете, различно изискан изработка, не съдържа никакви вредни вещества, безопасен за използване, е трайна и высоконадежен.Най-добрият подарък : Кутия-органайзер за бижута може да стане един забележителен подарък за семейството и приятелите на рождени дни, годишнини, св. Валентин и други специални събития. Запазена украса украса : Да кутия изглежда по-нежна и красива, цветята изсъхват, могат да се съхраняват в кутия вечно и се използват като украса. Един слой : Разтегателен тип чекмедже за удобство на употреба.

Подробности

Item Type:
Flower Jewelry Box
Product Material:
Plastic, Flocking, Acrylic, Flower
Uses:
Jewelry collection and preservation, gift packaging
Package List:
1 x Flower Jewelry Box :

Подобни продукти в категория