• Новинка
WANYIN 35,4 Черна Дълга Котешка Плюшен Възглавници За Тялото, 1,7 килограма Утяжеленные Котешки Плюшени Играчки Kawai, Китен Плюшен Възглавница е Кукла Играчка, Подарък за ?

WANYIN 35,4 Черна Дълга Котешка Плюшен Възглавници За Тялото, 1,7 килограма Утяжеленные Котешки Плюшени Играчки Kawai, Китен Плюшен Възглавница

BGN 11.20
Налично
Налично

Легло : ще ви представим комфортен и релаксиращ сън Диван : ще ви позволи да прекарате уютна и мързелив уикенд.Стая : Специални украса в дома.Офис : Възглавници за сън или облекчаване на стреса по време на почивка. Подарък : Невероятни подаръци за деца, любов, семейство и приятели, за Деня на благодарността, Коледа, рожден ден или всеки друг ден, когато ви е нужен специален подарък. 2,44 кг /1100 гр.Подходящ за възрастни. е Подходящ за деца. 【Сладки плюшени играчки за котки】 : Благодарение на отличното и реалистичному външен вид, този плюшена котка може да придружава вас или приятелите си в самотните моменти.Всички лоши емоции и стрес на работното място ще изчезнат, когато се вземат в ръце Плюшени играчки за котки!. 【Идеалният Спътник за комфорт!】- Този голям дълъг котешки плюшени много меки и вкусни!гъвкав и приятен.Тази сладка котешка възглавница и многофункциональна, идеални за спални, всекидневни, офиси, колан възглавници с коте и сладка котешка възглавници за сън!. [Висококачествен материал] : Възглавница сладка котка е изработена от плюш и полипропилен памук, повърхност е покрита с пухкава луксозен памук, който е еластичен.което го прави мек, когато ти си до него докосване.Той има мек допир и красив цвят.Това е подобно на котка, с умен вид. 【Прекрасен подарък】 : Тази мека възглавница за котки - сладък подарък за рожден ден, Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, деня на благодарността и други запомнящи се дни.можете да изберете тези сладки плюшени котки, за да изразят своята загриженост за приятелката си, семейството си или друг. 【Предпазни мерки】- Моля, направете тази очарователна мека котешка дълга възглавница добре дошли масаж при първото получаване.Във връзка с доставка, той може да бъде спрессован в малко по-различна форма.За да се удължи живота му, ние ви препоръчваме да се мият на ръка и да не се търка. 【Сладки плюшени играчки за котки】 : Благодарение на отличното и реалистичному външен вид, този плюшена котка може да придружава вас или приятелите си в самотните моменти.Всички лоши емоции и стрес на работното място ще изчезнат, когато се вземат в ръце Плюшени играчки за котки!.

Подробности

Подобни продукти в категория