• Новинка
4 бр. Домакински Зелена Докосване Жаден за капак, Избегающая Вода, Титуляр на Саксията, Дръжка за Вана, Пръстени за Чекмеджета, Многоцелеви Двойна Затварящ Инструме?

4 бр. Домакински Зелена Докосване Жаден за капак, Избегающая Вода, Титуляр на Саксията, Дръжка за Вана, Пръстени за Чекмеджета, Многоцелеви

BGN 5.14
Налично
Налично

ЛИФТ за саксията - висококачествен материал за бедрата, осигуряващ продължителна употребаПОВДИГНА ТОАЛЕТНА чиния С ДРЪЖКИ - Висококачествен материал HIPS за продължителна употреба.ДРЪЖКА ЗА ПОВДИГАНЕ на ТОАЛЕТНАТА - не е ски лифта капаци на тоалетни, но също така може да се използва като выдвижного пръстени за кутия, за да улесни живота.ДРЪЖКА за КАПАК на ГНЕЗДОТО - задължително за спазване на санитарни условия : у дома, на работа, в хотела, магазина, офиса, ресторанта и много други неща!.ПОДЕМНИК, с ДВОЕН КАПАК - този прост инструмент, я прави много удобно устройство за банята и дома.ЛИФТ за саксията - висококачествен материал за бедрата, осигуряващ продължителна употреба.ПОВДИГНА ТОАЛЕТНА чиния С ДРЪЖКИ - Висококачествен материал HIPS за продължителна употреба.ДРЪЖКА ЗА ПОВДИГАНЕ на ТОАЛЕТНАТА - не е ски лифта капаци на тоалетни, но също така може да се използва като выдвижного пръстени за кутия, за да улесни живота.ДРЪЖКА за КАПАК на ГНЕЗДОТО - задължително за спазване на санитарни условия : у дома, на работа, в хотела, магазина, офиса, ресторанта и много други неща!.ПОДЕМНИК, с ДВОЕН КАПАК - този прост инструмент, я прави много удобно устройство за банята и дома.Списък на пакетите 4 x Асансьори за капак тоалетна Характеристики - Цвят : тъмно зелен + златист. - Най-добрият избор и решение за вдигане на капака на тоалетни с малко усилия. - Не е нужно да се притеснявате за хигиенно състояние на тоалетните, защото на него изобщо не прикасаетесь. - Материал : кост. - Задължителни санитарните условия са задължителни : за дома, работата, хотели, магазини, офис, ресторант и много други! - С тях ще можете по-добре съдържа ръцете си чисти от вашето семейство. - Материал-пластмаса HIPS, прост дизайн, удобен и практичен, лесен за използване, два начина на закрепване : търтей и лепило.Информация за стоки, Повдигаща дръжка за тоалетна нещо Повече, той е по-удобен за възрастни хора, деца и семейство.

Подробности

Подобни продукти в категория