• Новинка
[Updated] Органайзер за дрехи в гардероба TOOVREN за дънки, 7 мрежи, Органайзер за съхранение на дрехи по-голям размер, Моющийся Органайзер за чекмеджетата в гардероба, за с?

[Updated] Органайзер за дрехи в гардероба TOOVREN за дънки, 7 мрежи, Органайзер за съхранение на дрехи по-голям размер, Моющийся Органайзер

BGN 3.33
Налично
Налично

Увеличен размер, разширение и напреднали, за съхранение на по-голямо количество дрехиКант от по-здрав плат Оксфорд с 23 конци, плътен материал за по-добро качество.Полиэтиленовое покритие го прави по-дышащим, също така може да се пере.Нейната лесно да се деформира и да мине, може да се сгъва за съхранение, когато не се използва. 【Повече място за съхранение на】 Използвайте 23-тел пиле оксфордскую окото с удължен дизайн, с размер по-голям е подходящ за съхранение на семейния дрехи.Не само здрави, но и по-големия размер на 15,7 x 11,81 х 8,66 инча подходящ за повечето шкафове и спестява мястото за съхранение и време.Органайзер за сгънати дрехи може лесно да организирате вашата мръсни дрехи, също е тук, представен на 3 стила на организаторите за дрехи от 7 мрежи, в които можете да съхранявате дрехите на цялото семейство. 【Лесно да се намери своите дрехи】 Дизайн на облекло one grid one е проектиран по такъв начин, за да ви помогне с един поглед да намерите подходящата дрехи.Широко се използва у дома, можете да намерите бързо и съхранява дънки, панталони, гамаши, пуловери, поли, тениски, детски дрехи и т. Мрежести решетки или сладък модели сложете ги като декорация в шкаф за съхранение на вещи. 【Здрав и висококачествен】 Организаторите за скрин за дрехи произведени от нетъкан материал и сверхтолщенного водоустойчив материал.Вътрешния ръб на организатор за дънки, покрита с технология за шиене с висока плътност, която е различна здравина и лесно деформиран.Клон позволява ефективно улавяне на дрехи и притежава висока пропускливост на въздуха. 【Моющийся и лесно моющийся】 Органайзер за дънки в гардероба, може да се пере на ръка.Плат нежна за вашето облекло, и тя може да се сгъне в ъгъла, когато не се използва.Съхранявайте на чекмеджетата на гардероба са чисти и спретнати. 【Стоки за дома】 органайзер за съхранение на дрехи с 7 мрежи ще ви помогне да създадете чист дом.Подходящ за организаторите и за съхранение на шкафове в спалнята или като кутия за организатор на дрехи.Лесна за полагане на собствените си ръце, ще се превърне в част от вашия гардероб. 【Повече място за съхранение на】 Използвайте 23-тел пиле оксфордскую окото с удължен дизайн, с размер по-голям е подходящ за съхранение на семейния дрехи.Не само здрави, но и по-големия размер на 15,7 x 11,81 х 8,66 инча подходящ за повечето шкафове и спестява мястото за съхранение и време.Органайзер за сгънати дрехи може лесно да организирате вашата мръсни дрехи, също е тук, представен на 3 стила на организаторите за дрехи от 7 мрежи, в които можете да съхранявате дрехите на цялото семейство. 【Лесно да се намери своите дрехи】 Дизайн на облекло one grid one е проектиран по такъв начин, за да ви помогне с един поглед да намерите подходящата дрехи.

Подробности

Подобни продукти в категория