• Новинка
Замяна Накрайник за меки материали O-Cedar Easywring Spin с 6 и с малко пари, по-Старата версия, 1 Система за Пълнене въже от микрофибър (3 цвята)

Замяна Накрайник за меки материали O-Cedar Easywring Spin с 6 и с малко пари, по-Старата версия, 1 Система за Пълнене въже

BGN 0.67
Налично
Налично

?【Прилагането на】 Замяна корона парцал е съвместим само с по-стара версия на O-Cedar с 1 резервоар Easywring Spin Mop, не е за нова версия с 2 резервоари, моля, проверете типа на вашия кофи, преди да поръчате ?【Размер на парцали】 Диаметър на вътрешния триъгълник е 11,5 см /4,52 инча, диаметър на външния триъгълник - 14,5 см / 5,71 инча, а диаметърът на цялата парцал - 35 см/13,78 инча. Моля, обърнете внимание : червено въже голям размер е подходящ само за червени кофи за пресоване. ?【Машинно пране】Дюза за въртящи се меки материали могат да се перат на ръка или в пералня с топла вода, а чантата за дрехи предпазва главата парцал от entanglements и падения. ?【Ефективно почистване на】 въртящата се глава парцал е направена от висококачествен микрофибър, със силна водопоглощением и способността до дехидратация.Въже се предлага както във влажни, така и в изпълнение на сухо, сухо въже премахва косми и прах, мокро въже премахва остатъчни петна като следи от крака. ?【Полезни съвети】 Една дюза за парцал е достатъчно за 3 месеца, 6 опаковки достатъчно, за повече от година и половина, времето може да варира в зависимост от честотата на прибиране на реколтата и условия. ?【Прилагането на】 Замяна корона парцал е съвместим само с по-стара версия на O-Cedar с 1 резервоар Easywring Spin Mop, не е за нова версия с 2 резервоари, моля, проверете типа на вашия кофи, преди да поръчате. ?【Размер на парцали】 Диаметър на вътрешния триъгълник е 11,5 см /4,52 инча, диаметър на външния триъгълник - 14,5 см / 5,71 инча, а диаметърът на цялата парцал - 35 см/13,78 инча. Моля, обърнете внимание : червено въже голям размер е подходящ само за червени кофи за пресоване. ?【Машинно пране】Дюза за въртящи се меки материали могат да се перат на ръка или в пералня с топла вода, а чантата за дрехи предпазва главата парцал от entanglements и падения. ?【Ефективно почистване на】 въртящата се глава парцал е направена от висококачествен микрофибър, със силна водопоглощением и способността до дехидратация.

Подробности

Подобни продукти в категория