• Новинка
Преносими Аксесоари ABOOFAN 2023 Прекрасна Хартия за фотосесия за провеждане на Фестивалния и подпори Стилен Подарък Очила Декор за Възрастни Плюшена Детска Маскарадн?

Преносими Аксесоари ABOOFAN 2023 Прекрасна Хартия за фотосесия за провеждане на Фестивалния и подпори Стилен Подарък Очила Декор за Възрастни

BGN 3.00
Налично
Налично

Ръчно реквизит за снимки : Чудесен избор за подарък на приятели, прави с тях забавни снимки, ще бъдат заедноИгри декор, реквизит : Чудесен избор за подарък на приятели, прави с тях забавни снимки, ще бъдат заедно.Ръчно подпори : Нов дизайн и прекрасен стил, качеството на хартиен реквизит за снимки, практичен за употреба. Декорация за коледната партита 2023 г. : с този подпори за фотография перфектно прекарат време със своите приятели.Реквизит за снимки : Луксозен реквизит за снимки ще се превърне в уникално допълнение към вашата партия и ще ви помогне да създадете прекрасни спомени.Ръчно реквизит за снимки : Чудесен избор за подарък на приятели, прави с тях забавни снимки, ще бъдат заедно.Игри декор, реквизит : Чудесен избор за подарък на приятели, прави с тях забавни снимки, ще бъдат заедно.Ръчно подпори : Нов дизайн и прекрасен стил, качеството на хартиен реквизит за снимки, практичен за употреба. Декорация за коледната партита 2023 г. : с този подпори за фотография перфектно прекарат време със своите приятели.Реквизит за снимки : Луксозен реквизит за снимки ще се превърне в уникално допълнение към вашата партия и ще ви помогне да създадете прекрасни спомени.Пратката включва 20 x подпори за снимане Функции-Забележка : Необходимо е да направите снимка аксесоар със собствените си ръце. - Изработен от хартия и дървени материали, лек, удобен за носене и използване на декоративни подпори за стрелба. - Ярки цветове и празничен вид създават щастлива атмосфера, създават ви много удоволствие от нова година фотодекора. - Продуктът притежава чувство за декор и е един от незаменимите украса за новогодишната партита 2023 г. и новогодишни точки 2022 година. -Цвят : както е показано на фигура декор за фотосесия -Размер : 20,00 X7,00 X0,10 см /7,86 X2,75 X0 коледен реквизит за селфи. - Можете да го дари своите близки, приятели и споделете с тях радостта от нова година подпори за фотосесия.

Подробности

Подобни продукти в категория