• Новинка
Следи бебето AMONIDA с нощен звук с ниски изкривявания, Безжична следи бебето 2,4 Ghz процесор с двустранно звук, 8 Колыбельных за спални (штепсельная щепсел САЩ)

Следи бебето AMONIDA с нощен звук с ниски изкривявания, Безжична следи бебето 2,4 Ghz процесор с двустранно звук, 8 Колыбельных за

BGN 1.67
Налично
Налично

Показване на температурата : Монитор с датчик за температура, поддържа показване на температурата контролира температурата в стаята на бебето през деня и се грижи за здравето на дететоОбмислен и успокояващ : можете да играете на 8 колыбельных или да се възползват от двустранен вътрешна връзка, за да успокои детето си, ефективно да му помогне да се отпуснете и да се забавлявате.Нощ : Поддържа режим "Нощ", което ви позволява да се грижи за вашето дете в тъмното и автоматично да се грижат за него през цялата нощ, без да се нарушава неговата мечта.Двупосочен разговор : Монитор е по-дълъг обхват на предаване - до 850 метра /260 метра на открито и на 160 метра / 50 метра на закрито.Екран с висока разделителна способност : следи бебето е оборудван с 2.4-инчов LCD екран с висока разделителна способност и се свързва към и детски фотоапарат с помощта на подобрена безжична технология на 2. Екран с висока разделителна способност : следи бебето е оборудван с 2.4-инчов LCD екран с висока разделителна способност и се свързва към и детски фотоапарат с помощта на подобрена безжична технология на 2. Показване на температурата : Монитор с датчик за температура, поддържа показване на температурата контролира температурата в стаята на бебето през деня и се грижи за здравето на детето. Двупосочен разговор : монитор е по-дълъг обхват на предаване - до 850 метра /260 метра на открито и на 160 метра / 50 метра на закрито. Обмислен и успокояващ : можете да играете на 8 колыбельных или да използвате функцията за двупосочна комуникация, за да успокои детето си, ефективно да му помогне да се отпуснете и да се забавлявате. Нощен режим : Поддържа режим на нощта, което ви позволява да се грижи за вашето дете в тъмното и автоматично следват детето цяла нощ, без да се нарушава неговата мечта. Спецификация : Тип на продукта : бебето следи Материал : ABSMonitor Размер на LCD дисплея : 2.

Подробности

Подобни продукти в категория