• Новинка
Детски шампоан Pigeon с цветен аромат (11,8 fl. Унция всяка) и Лек Детски лосион за тяло (10,1 fl. Унция всяка), Комплект от 4 теми, Необходимите средства за грижа за детската ко?

Детски шампоан Pigeon с цветен аромат (11,8 fl. Унция всяка) и Лек Детски лосион за тяло (10,1 fl. Унция всяка), Комплект от 4 теми,

BGN 27.59
Налично
Налично

Детски шампоан почиства косата на вашето детеИ млечен лосион за детското лице и тяло.ПРОДУКТ ЗА НОВОРОДЕНИ : Нежна формула, мека за кожата.Флорални нотки на шампоан и придават на вашето дете приятна миризма.ХЕРМЕТИЧЕН КЛАПАН : Детски шампоан идва с са херметически капак за предотвратяване на изтичане на информация по време на транспортиране и използване.ПРОИЗВЕДЕНО В ЯПОНИЯ : Удобен дизайн помпа позволява безболезнено да кликват върху помпу, се формира пенящееся сапун и лосион, които са лесни за използване и по-хигиенични.Този детски шампоан и млечен лосион за бебешка храна може да се използва като ежедневно шампоан и средства за грижа за кожата през цялата година.Почистване на косата на Детето си.

Подробности

Подобни продукти в категория