• Новинка
DOITOOL 16 Чифта Силиконови Очила, Накрайници за Виска, Хонорар Ръкави, Амбушюры За Очила, Мини Еластични и Удобни Прислужници за Очила, Ушни Дръжки за Очила, Очила за Че?

DOITOOL 16 Чифта Силиконови Очила, Накрайници за Виска, Хонорар Ръкави, Амбушюры За Очила, Мини Еластични и Удобни Прислужници

BGN 37.23
Налично
Налично

??АМБУШЮРЫ от СИЛИКОН СТЪКЛО Тези амбушюры за очила могат да бъдат лесно инсталирани и се оттегли, без да причинява вреда на себе си и своите точки ??АМБУШЮРЫ за очила, Подходящи за ежедневна употреба, работа, отдих, йога, бягане, скално катерене, езда. ?? УШНА дръжка за очила Ефективно предотвратява подхлъзване точки, което е по-прост и удобен начин за носенето на очила. ?? ПРОТИВОСКОЛЬЗЯЩИЙ ръкав за очила Осигурява достатъчно количество за употреба, замяна или споделяне с приятели, семейство или колеги. ??СИЛИКОНОВИ амбушюры за очила, прост дизайн и са практични за използване, ще ви приятни усещания от употреба. ??АМБУШЮРЫ от СИЛИКОН СТЪКЛО Тези амбушюры за очила могат да бъдат лесно инсталирани и се оттегли, без да причинява вреда на себе си и своите точки. ??АМБУШЮРЫ за очила, Подходящи за ежедневна употреба, работа, отдих, йога, бягане, скално катерене, езда. ?? УШНА дръжка за очила Ефективно предотвратява подхлъзване точки, което е по-прост и удобен начин за носенето на очила. ?? ПРОТИВОСКОЛЬЗЯЩИЙ ръкав за очила Осигурява достатъчно количество за употреба, замяна или споделяне с приятели, семейство или колеги. ??СИЛИКОНОВИ амбушюры за очила, прост дизайн и са практични за използване, ще ви приятни усещания от употреба.Описание Те могат не само здраво, за да запази точките си на ухото, но и ви позволяват да се чувстват комфортно, когато носите очила.Подходящ за повечето видове очила, очила за четене и слънчеви очила, че тук нещо за всеки стъкло.Уверете се, че вашите очила да не пада, когато тренирате, слушате или четете.Характеристики Цвят : черен Материал : силикон Размер : 5,50 X0,60 X0,60 см; 2,16 X0,24 X0,24 инча Опаковка включва 16 двойки амбушюр за очила.

Подробности

Подобни продукти в категория