• Новинка
Hemoton 20 бр. Превръзка на очите за Мързеливи Очи, Превръзки за Мързеливи Очи, Калъфи за една очите, Маска За Едно око, Детска Печат, Нетъкан Текстилен Очила, Превръзки з?

Hemoton 20 бр. Превръзка на очите за Мързеливи Очи, Превръзки за Мързеливи Очи, Калъфи за една очите, Маска За Едно око, Детска Печат,

BGN 33.96
Налично
Налично

Нетъкан материалЛепенки за корекция на амблиопия : Подходящи за корекция на зрението при амблиопия и тренировки, много практични и издръжливи.Детска превръзка на очите : Лесен за използване, помага да се осигури по-добра сянка и защита от светлината, е безопасна и практична.Превръзка за очите : Благодарение на безопасно материал премиум можете спокойно да използвате тези за еднократна употреба превръзки за очите.Превръзка на едното око : Превръзки за очи са предназначени за защита на очите или при амблиопия, както и за грижа, препоръчани от вашия лекар след операцията.Преносими превръзки на очите от амблиопия : превръзки на очите с изискан анимационни шарките, които ги привличат и укрепване на доверието в себе си.Пратката включва 20 х чалми на очите Характеристики -Размер : 7,50 X5,00 X0,10 см/2,95 X1,97 X0 детски превръзки на едното си око. -Материал : калъфи за очите от нетъкан текстил -Цвят : както е показано, превръзки за корекция на амблиопия - Подходящи за корекция на зрението при амблиопия и тренировки, много практични и издръжливи светозащитные превръзки. - Това е лека и удобна за переноске и съхранение, е много проста и удобна превръзка за очите. - Изработени са от висококачествен и безопасен нетъкан текстил за по-дълга употреба детски чалми в очите. - Също така може да стане добър избор за подарък за деца и ученици, които се нуждаят от тези пластырях за корекция на амблиопия. - Това е лесна за използване и експлоатация, която носи много удобство, много практичен детски превръзка на очите.Описание на продукта Пластири за очи за деца Търсите практични и издръжливи пластири за лечение на амблиопия?Тогава не трябва да пропускате нашата професионална и дишаща превръзка на едното око, изящна изработка, високо качество, изискан дизайн, красив и практичен. превръзка на очите - вашият най-добър избор. превръзка на едното око, Тази превръзка на окото с анимационни модел може да помогне на децата в корекция на зрението.

Подробности

Подобни продукти в категория