• Новинка
Коледен Орнамент Нов 2021 Семеен Коледен Орнамент Комплект за Декорация на Коледната Елха на Окачването на Украса с Благословляющим името на Персонални Семейство о?

Коледен Орнамент Нов 2021 Семеен Коледен Орнамент Комплект за Декорация на Коледната Елха на Окачването на Украса с Благословляющим

BGN 3.33
Налично
Налично

?? Материал от 100% смола - Изработен от мек PVC материал, се огъват и почистване, гладък и нежен на допир, допълнена с пайети, прави декорация по-изискан ?? Идеален размер за коледната украса - Размери : 3,74 "* 2,87", 0,9 грама.Ние произвеждаме всички наши персонални бижута от висококачествена полимерна смола, която едновременно е трайна и лесна, осигуряване на високо качество, и се предлага с линия от червена панделка, която може лесно да виси на стената, дръжката на вратата или прозореца, или в своя семеен коледна елха, за да украсят своя коледен масата!. ?? Перфектното бижу за обобщаване на резултатите от 2021 г. - персонализирани коледни украшения, които всеки ще може да се насладите на празника.Написани на ръка с имена и красиви благословии придават индивидуалност, която минава топлината и възбудата празници.Разгледайте нашия избор и създаване на празнична традиция, която цялото семейство ще се влюбиш в продължение на години.Независимо от това, отваря ли семейството подаръци в навечерието на Коледа или на първия ден, нека това бижу ще ви е забавно да празнуват вашата празнична традиция. ?? Украса за коледната елха - С помощта на този комплект за украса на коледната елха и 1 флумастер, можете да напишете коледни пожелания или благословията на семейството си или приятели на прикрепляемых бирках, освен това, можете да пишете на тях името на семейството или приятел, ние ви предлагаме 7 модела на избор, можете да ги обесим на коледна елха или каминную рафт.(червеното въже влиза в украса). ?? Нежна и смислен : идеален дом декор за ярка демонстрация на Коледа във формата на висящи украшения на клони на дървета, прозорец, рафта, на коледа дървото и т. Идеалното допълнение към бижута за вашия празник или на домашно парти. ?? Материал от 100% смола-Изработен от мек PVC материал, се огъват и почистване, гладък и нежен на допир, допълнена с пайети, прави декорация по-изискан. ?? Идеален размер за коледната украса - Размери : 3,74 "* 2,87", 0,9 грама.Ние произвеждаме всички наши персонални бижута от висококачествена полимерна смола, която едновременно е трайна и лесна, осигуряване на високо качество, и се предлага с линия от червена панделка, която може лесно да виси на стената, дръжката на вратата или прозореца, или в своя семеен коледна елха, за да украсят своя коледен масата!.

Подробности

Подобни продукти в категория