• Новинка
Hsefo за iPhone 14 и iPhone 14 Plus Защита на обектива на камерата, Блестящ 3D Планински Кристал, Искрящ Диамант, Капакът на камерата от закалено стъкло 9H, Защита от Надраскване, у?

Hsefo за iPhone 14 и iPhone 14 Plus Защита на обектива на камерата, Блестящ 3D Планински Кристал, Искрящ Диамант, Капакът на

BGN 3.00
Налично
Налично

Съвместим с i Phone 14 и i Phone 14 Plus camera lens protector 2023 с две камери (Забележка : за i Phone 14 Pro /i Phone 14 Pro Max е с 3 камери).Изработен е от метал, алуминий и закалено стъкло 9 H, напълно защитава вашия обектив от повреди и драскотини.Лепило за твърдо се придържа към повърхността на обектива, не се притеснявайте за това, че той ще падне. Закалено стъкло 9 H е с висока прозрачност.Не засяга първоначалното качество на изображението на вашия телефон.Украсени с блестящи кристали, блестящи на слънцето, атрактивни и комплиментарный. идеален за жени-момичета.Защитно фолио за лещи с различни цветове в зависимост от вашите нужди. много е лесен за инсталиране, без никакви инструменти, не се изисква, просто align защитен филм с обектива на телефона и сигурно натиснете го.Няма пръстови отпечатъци и мехурчета.

Подробности

Подобни продукти в категория