• Новинка
Гимнастически халки YFDM с Регулируеми Ремъци за Възрастни и Деца, Силови Тренировки за Цялото тяло, Стягане, Фитнес Упражнения, Тренировка (Size: 4 м)

Гимнастически халки YFDM с Регулируеми Ремъци за Възрастни и Деца, Силови Тренировки за Цялото тяло, Стягане, Фитнес Упражнения,

BGN 2.33
Налично
Налично

Можете да изберете дължина на предпазния 1 м/2 м/ 3 м/ 4 м / 5 м ВГРАДЕН противоскользящий вогнутый съвет, подходящ за вътрешна и външна употреба.По-БЕЗОПАСНИ за употреба-Тегло, носещи 200 кг, внос тъкане от нейлонового материал, не е лесно да се прекъсне. термопластичен матричен композитен материал, издръжлив. процесът на боядисване на пиано, висока носеща способност, може да се използва за регулиране на дължина презрамки.Можете да изберете дължина на предпазния 1 м/2 м/ 3 м/ 4 м. / 5 м ВГРАДЕН противоскользящий вогнутый съвет, подходящ за вътрешна и външна употреба.По-БЕЗОПАСНИ за употреба-Тегло, носещи 200 кг, внос тъкане от нейлонового материал, не е лесно да се прекъсне. термопластичен матричен композитен материал, издръжлив. процесът на боядисване на пиано, висока носеща способност, може да се използва за регулиране на дължина презрамки.Дръжката : abs Тесьма : найлон Размер : Дължина дръжки 5 см, височина 14 см, Можете да изберете дължина дантела 1 м/2 м/3 м/4 м/5минтегрированная устойчива на плъзгане е вдлъбната точка, подходящ за вътрешна и външна употреба.По-БЕЗОПАСНИ за употреба-Тегло, носещи 200 кг, внос тъкане от нейлонового материал, него не е лесно да се прекъсне. термопластичен матричен композитен материал, издръжлив на процеса на оцветяване на пиано, висока носеща способност, може да се използва за регулиране на дължина презрамки.Пратката включва : 2 гимнастика пръстени, 2 каишка, 2 ленти за ръце, мулти-функционални писалки за фитнес зала.

Подробности

Подобни продукти в категория