• Новинка
QJPAXL Есента Случайни топ от 2 теми с кръгло деколте и фалшиви панталони с дължина 3/4, Комплекти от две части, Свободни памучни костюми с цепки на ръкавите (Цвят: D, Разм?

QJPAXL Есента Случайни топ от 2 теми с кръгло деколте и фалшиви панталони с дължина 3/4, Комплекти от две части, Свободни памучни костюми

BGN 116.39
Налично
Налично

Име на продукта : костюм-двойкаЦвят : светло сив.Прост дизайн с кръгло деколте, целящ да им покаже линия на шията, доставяйки визуално удоволствие.Подгъва на ризата прошит, което придава изискан вид.Суперэластичность с ефект на паметта, индивидуална талия, не боящаяся загуби екипировка.Име на продукта : костюм-двойка.Цвят : светло сив.Прост дизайн с кръгло деколте, целящ да им покаже линия на шията, доставяйки визуално удоволствие.Подгъва на ризата прошит, което придава изискан вид.Суперэластичность с ефект на паметта, индивидуална талия, не боящаяся загуби екипировка.Наименование на продукта : Костюм-двойка Цвят : светло сив плат; памучен смес Размер : S / M/L/ XL/XXL Прост дизайн с кръгло деколте, целящ да им покаже линия на шията, доставяйки визуално удоволствие.Подгъва на ризата прошит, което придава изискан вид.Супер еластичност с ефект на паметта, индивидуална талия, не боящаяся загуби екипировка. женски костюм * 1 (други продукти за показване в комплекта не са включени). Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да купите. Цвят може да се появи не точно, тъй като в реалния живот, се дължи на разликите между компютърните монитори.Тъкан е приятна за кожата, грижи се за кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория