• Новинка
DUBAO Кухненски Чекмеджета За Съхранение на Битови Хладилници, Прозрачна плъзгаща Се Кутия За фризера, Органайзер За Продукти, Плодове, Чанта За Багаж, Багажник, Дире?

DUBAO Кухненски Чекмеджета За Съхранение на Битови Хладилници, Прозрачна плъзгаща Се Кутия За фризера, Органайзер За Продукти, Плодове,

BGN 94.87
Налично
Налично

1 Материал PP : независимо от това дали се приготвя храна или няма, може да се използва безопасно, сигурно и полезно за здравето. Без чеп, не се страхува от драскотина на ръката си; дръжка дизайн, лесен за преместване; спестява време и усилия. Дизайн на печати : водоустойчив. Кутия за съхранение на храна в хладилника, спестяващ кухненско пространство, чекмеджето за фризера, прозрачен запечатана кутия. Пломбират, заключете свеж аромат. Материал PP : независимо от това дали се приготвя храна или няма, може да се използва безопасно, сигурно и полезно за здравето. Без чеп, не се страхува от драскотина на ръката си; дръжка дизайн, лесен за преместване; спестява време и усилия. Конструкция уплътнение : водоустойчив. Кутия за съхранение на храна в хладилника, спестяващ кухненско пространство, чекмеджето за фризера с хрупкава коричка, прозрачна запечатани коробка5.Пломбират, заключете свеж аромат.Материал : хранителна пластмаса ПП Цвят : прозрачен начин на Употреба : за съхранение на кухненски продукти, Размер : 27.1 в (дължина * ширина * височина) Тегло : 200 г. се дължи На различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Пратката включва : 1 бр. поради ръчно измерване на информация за размера може да се различават в рамките на 1-3 виж Физическа стрелба, свързани с процеса на снимане от осветление, камери и друго оборудване и т., може да доведе до различия между образа и действителния цвят на продукта, в зависимост от истинските неща! * Съвет : (1 см = 0,39 инча, 1 инч = 2,54 см) 2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 0,1-0,5 см, в зависимост от самия продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория