• Новинка
ZRSJ Водоустойчив 3 бр. Прозрачна Пластмасова Кутия за обувки, Преносим Кутия За съхранение, Мъжки и Дамски Кутия за съхранение на Обувки, Рафтове за обувки за семейна

ZRSJ Водоустойчив 3 бр. Прозрачна Пластмасова Кутия за обувки, Преносим Кутия За съхранение, Мъжки и Дамски Кутия за съхранение на Обувки,

BGN 36.88
Налично
Налично

● Лесен за почистване и монтажПоставка за обувки гарантира, че обувките не страда от прах, мръсотия и миризми.Ние предлагаме два различни цвята : бяло и черно.Изберете този, който ви харесва, за да направи живота си по-светло. ● Мултифункционалност : рафт за обувки могат да се съхраняват не само обувки, но и дрехи, аксесоари, играчки и т. Можете да теглите слой дрехи и се облича в нея не само ботуши на високи токчета, но и кожени чанти или обувки. ● Усещане за комфорт : Тази кутия за съхранение е оборудван с елегантни панели, които са лесни, но по този начин създават своя уют и комфортна атмосфера, която може умело да съчетаете с другите мебели. ● Организиране на обувки и спестете повече място.Пол нескользящий, а обувките не е лесно да се прибират.Повдигане на обувки, той също я поддържа.Чисти и спретнати съхранение на обувки може да спести повече място. ● Следпродажбено обслужване : Ние се стремим да ви предоставим продуктите на най-високо качество и най-добрият клиентски опит.Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема си тук.Тези кутии са напълно прозрачни врати и стени, което улеснява преглед на съдържанието.Можете да вадя обувки, без повдигане на капака.Тази поставка за обувки гарантира, че обувките е защитена от прах, замърсяване и лоша миризма. 100% е абсолютно нов, висококачествен, екологично чист, полезен за здравето, стилен дизайн и изящна изработка. Мултифункционален, може да се използва за различни цели е направена от висококачествени материали, безвреден за околната среда и може да се използва в продължение на дълго време.Можете да поддържате дома си в ред. параметри : Тип : кутия за обувки Характеристики : защита на околната среда, сгъване, за съхранение на инвентара Стил : модерен Размер (приблизително) : M (женски) : 31x20x13 см. / 12,20x7,87x5,12 инча За един човек) : 33x24x13 см. / 12,99x9,45x5,12 инча Приложение : високите токчета, кожени обувки, спортни обувки, чехли и т.

Подробности

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
Size (approximately):
M (women):
31 x 20 x 13 cm / 12.20 x 7.87 x 5.12 inches
L (person):
33 x 24 x 13 cm / 12.99 x 9.45 x 5.12 inches
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm):
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Подобни продукти в категория