• Новинка
NUOBESTY Account Аксесоари Материал Фон За писмото От Ръцете на Албум за Изрезки Дизайнерски Канцеларски, Декоративни Изделия За Scrapbooking Сватба в Основата на Изготвяне на ?

NUOBESTY Account Аксесоари Материал Фон За писмото От Ръцете на Албум за Изрезки Дизайнерски Канцеларски, Декоративни Изделия

BGN 66.33
Налично
Налично

РЕКОЛТА СТРАНИЦА за АЛБУМИ - В комплект от 30 парчета хартия, които ви е достатъчно за използванеХАРТИЯ ЗА ПЕЧАТ - добър избор за вас и вашите приятели, като подарък.ДЕКОРАТИВНА хартия за албуми - икономична, можете да си купите тези 30 листа в магазина.ИЗДЕЛИЯ от хартия за албуми - книга за scrapbooking, подходяща за изграждане на домашно албум за албуми и друга употреба.ХАРТИЯ ЗА АЛБУМИ - Изработени от висококачествена хартия, удобно, безопасно и трайна употреба.Съдържание на пакета 30 x paper Особености - напълно екологично чиста хартия, може да компостиране, рециклиране и повторно използване на лука хартия. - В комплекта съдържа 30 парчета хартия, това е достатъчно, за да можете да използвате бележник за албуми. - Цвят : Както е показано на фигура от хартия със собствените си ръце. - Може да е за украса на вашия албум за изрезки, малък размер, ниско тегло, лесна в переноске хартия за художествени творби. - Подходящ за домашна албум за албуми със собствените си ръце и друга използвана от декоративна хартия за албуми. - добри умения осигуряват трайността му антични хартия за scrapbooking. - : Хартиени аксесоари за занаяти.Информация за стоки, Реколта страница за албуми в ретро стил, можете да ги използвате, за дома, офиса, училище и така нататък. изделия от хартия за албуми, Този набор от декоративна хартия, която е направена от хартия премиум-клас, тя е подходяща за самостоятелно ползване.Хартия за печат С този на продукта, тя може да донесе много удобства на вашия рукоделии.

Подробности

Подобни продукти в категория