• Новинка
ANYUFEI 1 бр., U-образна Кука за закрепване на тавана от Неръждаема Стомана, Основни Вентилатори За Почивка, Разтегателен, Торби с Пясък, Хамаци, Пръстен, Фиксирана кука (?

ANYUFEI 1 бр., U-образна Кука за закрепване на тавана от Неръждаема Стомана, Основни Вентилатори За Почивка, Разтегателен, Торби с Пясък,

BGN 35.73
Налично
Налично

Аксесоари за diy : МеталообработванеНомер на модел : монтиран на Тавана куки. Материал : Неръждаема стомана.Инсталирайте го на тавана е място, където бихте искали да се закача лампа, полилей или вентилатор на тавана. U-образна кука за закрепване на тавана от неръждаема стомана, на основата на вентилатори за почивка, разтегателен, торби с пясък, Хамаци, пръстени с фиксирана кука Описание : Инсталирайте го на тавана е място, където бихте искали да се закача лампа, полилей или вентилатор на тавана.Винтове тук не са включени.Аксесоари за diy : Металообработване Номер на модела : монтиран на Тавана куки Цвят : сребрист Материал : Неръждаема стомана размери : S : approx.39 x 26 мм/1,53 x 1,02 инча СМ : около 46x36 мм/1,81 x 1,41 инча Шл : приблизително 100x33 мм/3,93 x 1,3 инча Количество : 1/5/10 бр. пакет включва : 1/бр тавана куки Забележка : Допуска се отклонение на 1-3 мм/0,04-0,12 инча поради ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Само посоченото съдържание на кутията, други продукти в комплекта не са включени.Моля, обърнете внимание : 1. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, причинени от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди запуском2. Цвят може да се различава по различен начин, моля, разберете.

Подробности

Подобни продукти в категория