• Новинка
Кабел Aux за iPhone, [Сертифициран от Apple Пфи] Адаптер за слушалки 2 в 1 Lightning конектор 3,5 мм в найлонов оплетке Aux Кабел за iPhone 14 Pro Max 13 12 11 SE XR XS X 8 7 на устройствения домашно с?

Кабел Aux за iPhone, [Сертифициран от Apple Пфи] Адаптер за слушалки 2 в 1 Lightning конектор 3,5 мм в найлонов оплетке Aux

BGN 0.33
Налично
Налично

【Aux кабел за i Phone за кола】 Aux Кабел 2 в 1 Светкавица 3,5 мм отговаря на изискванията за сертифициране на ПфиТози aux кабел за i Phone, вграден в оригиналния устройства и смарт-чип, гарантира липсата на поп предупредителни съобщения, осигурява пълно и надеждно свързване на вашите устройства. 【2 в 1 Гръмотевична до 3,5 мм】 aux Кабел за i Phone 13 14 оборудван с най-новите чипове, той може да поддържа всички версии на i OS.Този автомобил aux кабел съвместими с различни устройства като i Phone 14 13 12 11 Pro Max XR XS X 8 7 6 5, Pod touch и други. 【Щепсела и да играе】 Не се нуждаят от никаква водача, лесна за свързване и използване, щепсела и да играе, незабавно радвайте се на висококачествена музика с помощта на този aux адаптер за i Phone.Тънки пълнители порта ви позволяват да го комбинирате с повечето от корпуса на телефони, няма нужда да стреля на седалките за по-удобно използване. 【Наслаждавайте се на музика Hi-Fi】 аудио кабел aux-светкавица с никелированным вход и вграден мощен чип КПР осигурява оптимален сигнал с по-малко изкривяване, осигуряване на високо качество на стереозвука и максимално чист звук.Отличен за дома или за пътуване. 【Многофункционално приложение】 Лесно свързване на устройства lightning към автомобилния стереосистемам, домашен стереосистемам, преносими колона, наушникам, Hi-Fi, компютър или нещо друго, с един вход жак 3,5 мм. Насладете се на фантастично музикално пътешествие с помощта на този автомобил адаптер aux cord за i Phone. 【Aux кабел за i Phone за кола 】 Aux Кабел 2 в 1 Светкавица 3,5 мм отговаря на изискванията за сертифициране на Пфи.Този aux кабел за i Phone, вграден в оригиналния устройства и смарт-чип, гарантира липсата на поп предупредителни съобщения, осигурява пълно и надеждно свързване на вашите устройства. 【2 в 1 Гръмотевична до 3,5 мм】 aux Кабел за i Phone 13 14 оборудван с най-новите чипове, той може да поддържа всички версии на i OS.Този автомобил aux кабел съвместими с различни устройства като i Phone 14 13 12 11 Pro Max XR XS X 8 7 6 5, Pod touch и други. 【Щепсела и да играе】 Не се нуждаят от никаква водача, лесна за свързване и използване, щепсела и да играе, незабавно радвайте се на висококачествена музика с помощта на този aux адаптер за i Phone.Тънки пълнители порта ви позволяват да го комбинирате с повечето от корпуса на телефони, няма нужда да стреля на седалките за по-удобно използване. 【Наслаждавайте се на музика Hi-Fi】 аудио кабел aux-светкавица с никелированным вход и вграден мощен чип КПР осигурява оптимален сигнал с по-малко изкривяване, осигуряване на високо качество на стереозвука и максимално чист звук.Отличен за дома или за пътуване. 【Многофункционално приложение】 Лесно свързване на устройства lightning към автомобилния стереосистемам, домашен стереосистемам, преносими колона, наушникам, Hi-Fi, компютър или нещо друго, с един вход жак 3,5 мм.

Подробности

Подобни продукти в категория