• Новинка
Безжична детска клавиатура на BOJIDAR Chroma RGB Новата версия на 2023 г. - Батерия с дълъг живот - Бърз и безшумен набор на текст - Водоустойчив безжична клавиатура с подсветк?

Безжична детска клавиатура на BOJIDAR Chroma RGB Новата версия на 2023 г. - Батерия с дълъг живот - Бърз и безшумен набор на текст - Водоустойчив

BGN 17.98
Налично
Налично

НЕЗАБАВНО СВЪРЗВАНЕ : Включете USB приемник и незабавно използвайте клавиатура на разстояние до 30 метраНе е необходимо да инсталирате никакви драйвери!. ИЗДРЪЖЛИВ на БАТЕРИЯТА : Използвайте клавиатурата в продължение на много дни, благодарение на вградена акумулаторна батерия и се скъпя за еднократна употреба.СТРАХОТНА РОЗОВА ОСВЕТЛЕНИЕ : изживейте вашия работен плот!Изберете статичен режим или режим на дишането или, ако искате, напълно изключете осветлението. Забележка : цветовете не могат да се настройват.УВЕЛИЧЕТЕ СКОРОСТТА на НАБИРАНЕ на ТЕКСТ : мембранни клавиши са на малко разстояние за преместване, което прави набор на текст-бързо и без усилия.Благодарение на wi-fi предавателя от ново поколение, той работи толкова добре, колкото и кабелна версия.ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ + 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ : Корпусът е изработен от много устойчив на опън ABS-пластмаса, както и капачки за клавиши имат специално покритие, осигуряващо защита на клавиатурата в продължение на много години.Ние предлагаме и поддръжка 24/7 и стабилна 5-годишна гаранция!.Ние - самофинансируемая компания, която започва своята дейност през 2015 г. от нулата и в момента е един от водещите производители на електроника по целия свят.Хартата от това, че компанията не поддържат своите продукти, след продажба, ние сме си поставили задача да промени това.Нашият успех се дължи най-манията удовлетворение на нуждите на клиентите.За ВАШЕТО удовлетворение.Ние се гордеем с нашата изключителна послепродажной подкрепа, така че винаги можете да разчитате на нас, независимо от обстоятелствата.Милиони клиенти по целия свят вече ползват нашите продукти, като знае, че са взели правилното решение.Дошло е време и ти да се присъедини към тях!.

Подробности

Подобни продукти в категория