• Новинка
simplesun Скъпа Поставка за мобилен телефон, Офис Консумативи за маса, Бамбук Държач за мобилен телефон, Тенис на маса за всички мобилни телефони, iPhone 11 12 XS Max XR, Android-смар?

simplesun Скъпа Поставка за мобилен телефон, Офис Консумативи за маса, Бамбук Държач за мобилен телефон, Тенис на маса за

BGN 0.33
Налично
Налично

【Разглобяема и преносима】 : Нашата поставка за мобилен телефон се състои от 2 части, можете лесно да я със собствените си ръце е лека, удобна в переноске, позволява лесно да се сложи в раница или джоб 【Очарователен аксесоари за маса】 : 100% произведени от екологично чист естествен бамбук, специален моделирующий дизайн много е уникален и много удобен за офис или домашен интериор. 【Многофункционалност и определяне】 : Подходящ за кабинет, кухня, спалня, прикроватного маса и на други места, доста здрав, подходяща височина, идеален зрителен ъгъл при използване на You Tube и Facetime, лесно да гледате видео, да прочетете съобщението facebook, електронна поща, да се готви за онлайн-рецепта. 【КОНСТРУКЦИЯ С 2 отводнителни КАНАЛИ】 : Нашата зарядно устройство за мобилен телефон с 2 слота ще ви помогне по-прецизно да регулирате ъгъла на наклона на телефона. 【Широка съвместимост】 : Съвместим с телефони i Phone и Android с диагонал от 4 до 8 см, като i Phone 7 8 plus pro, Huawei, Samsung, Sony, Kindle и дори 11-инчов i Pad.Бъдете внимателни и не прилагайте твърде големи усилия, когато докоснете екрана, за предотвратяване на преобръщане на конзолата. 【Разглобяема и преносима】 : Нашата поставка за мобилен телефон се състои от 2 части, можете лесно да я със собствените си ръце е лека, удобна в переноске, позволява лесно да се сложи в раница или джоб. 【Очарователен аксесоари за маса】 : 100% произведени от екологично чист естествен бамбук, специален моделирующий дизайн много е уникален и много удобен за офис или домашен интериор. 【Многофункционалност и определяне】 : Подходящ за кабинет, кухня, спалня, прикроватного маса и на други места, доста здрав, подходяща височина, идеален зрителен ъгъл при използване на You Tube и Facetime, лесно да гледате видео, да прочетете съобщението facebook, електронна поща, да се готви за онлайн-рецепта. 【КОНСТРУКЦИЯ С 2 отводнителни КАНАЛИ】 : Нашата зарядно устройство за мобилен телефон с 2 слота ще ви помогне по-прецизно да регулирате ъгъла на наклона на телефона.

Подробности

Подобни продукти в категория