• Новинка
Тава за SIM-карти FainWan + Слот за притежателя на тавата за карти Micro SD Резервни Части за моделите Galaxy S22 5G SM-S901U (черен)

Тава за SIM-карти FainWan + Слот за притежателя на тавата за карти Micro SD Резервни Части за моделите Galaxy S22 5G SM-S901U (черен)

BGN 5.94
Налично
Налично

✮Комплектът включва една тава за СИМ-карта + слот за притежателя на тавата за карта Micro SD(Както е показано). ✮ Инструкции за инсталиране в комплекта не е включена, лесна инсталация : за това не ви е нужен специалист. ✮Съвместим с : Galaxy S22 5 G SM-S901 U. ✮ Точен дубликат детайл, използвани за подмяна на счупени повредената информация!. ✮ Стоки са напълно запълнени, така че можете да ги получите скоро след вашата поръчка.Цвят : син Помещение включва : 1 * USB порт за зареждане, докинг станция, на съединителната платка, гъвкав кабел за Ga-la-xy S22 5 G SM-S901 B, SM-S901 B/DS, SM-S901 U, SM-S901 U1, SM-S901 W, SM-S901 N, SM-S9010, SM-S901 E, SM-S901 E/DS 6,1 инча Винаги се консултирайте със специалист за ремонт, преди да разглобявате телефона Как да инсталирате / Съвети : 1) Гъвкав кабел е много чувствителен и лесно се повреждат.Свържете се с повишено внимание. 2) За подмяна на тези части са необходими специални инструменти и умения. 3) Моля, опитайте се да се извършват работи по ремонт или подмяна на сухо и непыльном място, без пряка слънчева светлина. 4) Инсталирането на този на продукта трябва да се извършва от квалифициран специалист.Това е изключително техническа процедура, моля, първо се запознайте с процеса, преди закупуването на този комплект и преди да го пробва себе си : ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали в процеса на замяна.

Подробности

Подобни продукти в категория