• Новинка
Цифрова Фоторамка FRAMEO, 8-инчов цифрова фоторамка WiFi с докосване на екрана 1920 * 1200 IPS, 16 GB памет, лесно споделяне на снимки или споделяне на видео чрез безплатно прилож?

Цифрова Фоторамка FRAMEO, 8-инчов цифрова фоторамка WiFi с докосване на екрана 1920 * 1200 IPS, 16 GB памет, лесно споделяне на снимки или

BGN 53.33
Налично
Налично

【Незабавен достъп до безжичен】 Свържете дигитална рамка за снимки към мрежа Wi-Fi (поддържа се само 2,4 G Hz) и започнете да споделяте своите моменти с Frameo, приложение № 1 за рамки Wi Fi в целия свят и е 100% безплатенКато милиони потребители в повече от 25 страни, Frameo гарантира прекрасен потребителски опит за всички възрасти. 【Сензорен екран IPS】8-инчов сензорен екран IPS Full HD с резолюция 1920 * 1200, ъгъл на видимост от 178 градуса и превъзходен цветен дисплей.Настройте рамка в съответствие с вашите предпочитания, като се контролира реда на възпроизвеждане, подгонку / попълнете рамка за мащабиране на изображението, скриване / на публикуването на изображения, показване на подпис, регламентирана яркост, икономичен режим и т. 【памет от 16 GB】 Тази дигитална рамка за снимки е с вградена памет с обем 16 GB.В него може да се съхранява повече от 10 000 снимки.Снимки или споделяне на видео можете да споделяте чрез приложение Frameo.Можете също така да поставите SD карта с обем до 32 GB), или USB флаш устройство, за да лесно да получите достъп до любимите си снимки и видеоклипове и да ги споделят. 【Функция за автоматично завъртане】Когато е-фоторамка се премества от една позиция в пейзажен, екранът автоматично се завърта, и можете да изберете изображение, което да се вмести в рамка или да запълни с нея.Както и дупки за монтиране на стена в задната част на цифрови рамки ви предоставят повече възможности за украса на вашата стая и офис. 【Искрен избор за подарък】 Подходящ за различни сценарии, на рождени дни, сватби, абитуриентски тържества, семейни тържества и т., Нека вашите близки знаят, че ти пука за тях и какво те са специални.

Подробности

Подобни продукти в категория