• Новинка
MOONASE Възглавници за облегалки легла с Подлакътници, Плюшен Голяма Възглавница за четене с облегалка, Възглавница за почивка С Облегалка за възрастни, Т-Образна Въз?

MOONASE Възглавници за облегалки легла с Подлакътници, Плюшен Голяма Възглавница за четене с облегалка, Възглавница за почивка

BGN 3.33
Налично
Налично

【Облегалка за подкрепа на ръцете】 Малка възглавница за четене има дизайн на облегалката и на подлакътник, която поддържа ръцете, долната част на гърба и гърба в най-удобна позицияМного е удобно да лежи на дивана, на леглото или на пода с възглавница Xiamu за гърба по време на четене, гледане или игри. 【Материал】 Здрава облегалка от висококачествена тъкан : калъф е изработен от вельвета, а пълнител - полиэфирное влакна (PP-Памук).84 инч - От стая в стая на нашата възглавница за облегалка напълно преносими, така че можете да го използвате дори и в движение и на различни места, за облекчаване на болката и комфорт по всяко време. 【Функция】Пълнител : высокоэластичный полипропилен памук, притежава висока объемностью, осигурява по-добър въздушен поток и може да се формира за индивидуален комфорт.Тайната светкавица : подвижен и лесен за почистване. 【Напомняне】 Детска възглавница за четене опаковани във вакуум, така че тя може леко да се деформира.Дайте му 2-3 дни, за да го разшири до нормални размери. 【Облегалка за подкрепа на ръцете】 Малка възглавница за четене има дизайн на облегалката и на подлакътник, която поддържа ръцете, долната част на гърба и гърба в най-удобна позиция.Много е удобно да лежи на дивана, на леглото или на пода с възглавница Xiamu за гърба по време на четене, гледане или игри. 【Материал】 Здрава облегалка от висококачествена тъкан : калъф е изработен от вельвета, а пълнител - полиэфирное влакна (PP-Памук).84 инч - От стая в стая на нашата възглавница за облегалка напълно преносими, така че можете да го използвате дори и в движение и на различни места, за облекчаване на болката и комфорт по всяко време. 【Функция】Пълнител : высокоэластичный полипропилен памук, притежава висока объемностью, осигурява по-добър въздушен поток и може да се формира за индивидуален комфорт.Тайната светкавица : подвижен и лесен за почистване. 【Напомняне】 Детска възглавница за четене опаковани във вакуум, така че тя може леко да се деформира.

Подробности

Подобни продукти в категория