• Новинка
Удължител S7 с капацитет от 20 Ампера 15 фута 12/3 за тежки условия на работа SJTW Вътре / вън помещения със сини led 15' 12-Ти Калибър, Мотивирано 15-Амперный Трехконтактный зах?

Удължител S7 с капацитет от 20 Ампера 15 фута 12/3 за тежки условия на работа SJTW Вътре / вън помещения със сини led 15'

BGN 0.33
Налично
Налично

3-проводный удължител 12-ти калибър с осветление за работни места, цехове и общото използване на вътре и отвън на помещенията Штепсельная вилица светва при подаване на захранване кабел; Трайни, прозрачни вилици, устойчиви на износване.Оценен на 15 Ампера, 125 и 1875 Вата; Висококачествен меден проводник 12 калибър.Защита от атмосферни влияния Благодарение на външната обвивка SJTW; Orange външна повърхност осигурява по-ясна видимост и допълнителна сигурност. ?️S7 12-ти калибър (12/3) 15-подножието на пълнители с led подсветка и заземяване - добра мозък от всички страни.Нашите Кабели са специално разработени за Изпълнител и са идеални за любителите.Нашите захранващите кабели за повишена здравина са изработени от термопластични SJTW, който е подходящ за температури От -40 ° F до 130 ° F. Нашите кабели с двоен корпус няма да навредят на стената или пода, но издържат на въздействието на бетон!. ?️ В нашите въжета се използва мед с мека аспиратор 12-ти калибър, който дава на напрежение 120 В 15 Усилвател с минимален спад на напрежение, осигуряване на необходимата мощност!Нашите захранващи кабели - най-добрите на пазара!Нашите кабели се различават по якост, като към кабел поли-конци, за да може да издържат на натоварване От ден на ден.Те могат да издържат до 150 кг, без да се повреди!. ?️ Е разработена в съответствие с изискванията на OSHA и UL 817!Устойчив на корозия, огън и влага; С вграден ограничител на напрежение И Небьющимися алуминиеви джанти свещи NEMA 5-15 (САЩ). ?️S7 12-ти калибър (12/3) 15-подножието на пълнители с led подсветка и заземяване - добра мозък от всички страни.Нашите Кабели са специално разработени за Изпълнител и са идеални за любителите.Нашите захранващите кабели за повишена здравина са изработени от термопластични SJTW, който е подходящ за температури От -40 ° F до 130 ° F. Нашите кабели с двоен корпус няма да навредят на стената или пода, но издържат на въздействието на бетон!.

Подробности

Подобни продукти в категория