• Новинка
Дъски за рязане DOITOOL за Кухня, 6 бр. Пластмасови Кухненски Дъски за Рязане, Нескользящий Разделочный Блок за Плодове, Кухненски Принадлежности (Различни цветове)

Дъски за рязане DOITOOL за Кухня, 6 бр. Пластмасови Кухненски Дъски за Рязане, Нескользящий Разделочный Блок за Плодове, Кухненски

BGN 10.59
Налично
Налично

Тази дъска за рязане има противоскользящую конструкция, предотвращающую свличане на кухненска дъска за таблаИзработен е от висококачествен материал, е трайна употреба.Дъска за рязане се използва за нарязване на плодове, хляб, зеленчуци и т. Лесно почистване с вода и сапун.Не впитывайте вода и не прилипайте на часовник.Описаниеэто дъска за рязане за нарязване на зеленчуци, плодове и месо.Освен това, той също така е идеален за нарязване на хляб, пица, суши и т. на Върха има отвор за по-лесно захващане, когато не се използва.Един добър инструмент за дома и кухнята.Характеристики - Цвят : Различни цветове.- Размер : около 30,5x38x0,12 см /12x14,96x0,04 инча.- Изработен е от висококачествен материал, е трайна употреба.- Дъска за рязане се използва за нарязване на плодове, хляб, зеленчуци и т. - Тази дъска за рязане има противоскользящий дизайн, което предотвратява приплъзване на кухненската дъска за табла.- Лесен за почистване сапунена вода.- Не поглъща вода и не се придържа към часовник.Пратката включва 6 разделочных дъски.

Подробности

Подобни продукти в категория