• Новинка
Четка за почистване на компютърни клавиатури Gap Track Инструмент за почистване на тесни пространства Мини четка (3 броя синьо и черно)

Четка за почистване на компютърни клавиатури Gap Track Инструмент за почистване на тесни пространства Мини четка (3 броя синьо и черно)

BGN 17.67
Налично
Налично

Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен материал полипропилен и здрав найлон четинаУниверсален, е полезен инструмент за почистване на труднодостъпни места, като клавиатурата, компютри, вентилационни отвори, PC, принтери, украса на автомобил, шлифовъчни машини за домакински уреди и т. Малка чистящая четка за зъби също може да са добре почистени от прах и замърсявания на водачите, като плъзгащи се врати, плъзгащи се прозорци, щори и др набор от четки за почистване на тесни пространства от 6 теми, подходящи за различни условия на прибиране на реколтата.Високо качество и лесен за почистване, просто изплакнете под течаща вода в продължение на няколко секунди.Тези комплекти четки се състоят от 6 четки и подходящи за работа с клавиатура, компютри и други малки помещения.Също така е подходящ за почистване и други домакински уреди и електронни устройства, подходящ за използване в офиса и по време на смилане, 6 за зъби могат да се почистват и използват повторно.Многофункционална 1. Улеснява почистването на клавиатурата и вътрешната част на компютъра. Почистете вътрешната и външната страна на принтера. Почистете настолни вентилатори и други домакински уреди. Можете да поддържате автомобила си в чистота. Почистете въздушните отвори микровълнова фурна, кухненски робот и сушилни.Спецификация : Размери : Обща дължина-12 см Цвят : черен, син Материал на четките : пластмасова дръжка.

Подробности

Size:
Overall length 12cm Color

Подобни продукти в категория