• Новинка
Suesen 52-Инчов Вентилатор на Тавана, 5 Остриета, Вентилатор на Тавана с абажуром/Дистанционно управление/Таймер /3 Платна, Вентилатори-Полилеи за кухня/Всекидневна/Спа?

Suesen 52-Инчов Вентилатор на Тавана, 5 Остриета, Вентилатор на Тавана с абажуром/Дистанционно управление/Таймер /3 Платна, Вентилатори-Полилеи

BGN 1.67
Налично
Налично

【Промишлени/модерен дизайн】 вентилатор на тавана скрит монтаж много красива, с 5 метални остриета Chome по-безопасно от традиционните фенове боя засилва индустриален стил, адсорбция кристали повишава яркостта и проекция на светлината, осветяване на вашия дом. 【Мед двигател MT】 Двигател MT осигурява сверхсильное движение на въздуха, тихо въртене, висока ефективност и пестенето на енергия, както и дълъг експлоатационен живот.Оборудван с функция за директен и обратен ход.Носи Ви хладен бриз в жегата и може да се използва за циркулация на въздуха в стаята по всяко време. 【Машина с дистанционно управление】 3-степенна корекция, ниска / средна / висока; 3-степенна настройка на скоростта на вятъра и времето (1/2/4/8 часа) деактивирате режима на сън.Фенове или осветление могат да се включват поотделно. 【Лесна инсталация】 52-инчов метален корпус от черно желязо и перката от ABS-пластмаса, 2-пръчка : 5 инча и 9,8 инча, подходящи за ниски височини и тавани, повечето функционални компоненти са събрани, можете да завършите инсталацията за броени минути.E26 * 3ШТ * Максимална мощност 40 W (не са включени в комплекта), съвместим с всички лампи E26, лампи в стил Edison препоръчват се за това фен на промишлен дизайн. 【Гаранция и сервизно обслужване】 Гаранция от 30 дни, 100% гаранция за замяна; имаме собствен завод и професионален екип от инженери; не се колебайте да се свържете с нас!. 【Промишлени/модерен дизайн】 вентилатор на тавана скрит монтаж много красива, с 5 метални остриета Chome по-безопасно от традиционните фенове. боя засилва индустриален стил, адсорбция кристали повишава яркостта и проекция на светлината, осветяване на вашия дом. 【Мед двигател MT】 Двигател MT осигурява сверхсильное движение на въздуха, тихо въртене, висока ефективност и пестенето на енергия, както и дълъг експлоатационен живот.Оборудван с функция за директен и обратен ход.Носи Ви хладен бриз в жегата и може да се използва за циркулация на въздуха в стаята по всяко време. 【Машина с дистанционно управление】 3-степенна корекция, ниска / средна / висока; 3-степенна настройка на скоростта на вятъра и времето (1/2/4/8 часа) деактивирате режима на сън.

Подробности

Подобни продукти в категория