• Новинка
Zerodeko 1бр Котка Мухъл Форми за Смола, Кристали, Висулка Шаблони за Diy Шоколад 3d Коте Свещ Животно Силиконова Форма За Шоколад Домакински Инструмент За Печене Креатив?

Zerodeko 1бр Котка Мухъл Форми за Смола, Кристали, Висулка Шаблони за Diy Шоколад 3d Коте Свещ Животно Силиконова Форма За

BGN 0.33
Налично
Налично

Форма за ПРИГОТВЯНЕ на ЖЕЛАТИН - това е удобен и практичен форма за торта за еднократна употреба 3 D ФОРМИ от смола - Идеална смола за направата ще ви осигури отличен опит за използване.ФОРМА за БИЖУТА от катран - смола за печене впечатляващи торти или КРИСТАЛНИ бонбони са Произведени с отлична изработка, лесно придават форма и украса, и те могат много добре да отговарят на вашите нужди.ПЛАСТЕЛИН ЗА СКУЛПТУРА - това може да бъде добър подарък за приятелите си, които обичат сладкиши, това им хареса.Кръст Бод Пакет включва 1 х формата Характеристики Материал : силикон силикон торта. - Цвят : Бял Форма за печене със собствените си ръце. - за домашна или професионална печене в сладкарница използвайте котешки сапун. - Незалепващо, лесно и бързо се отстранява от формоване, като поддържа бисквитки или шоколад със собствените си ръце непокътнати, украса за леене на кристал. - Изработен от висококачествен силиконов материал и изсъхва на епоксидни форми от силиконовата смола. - Приготвяне на вашите лични десерти, за да ви забавлявам вашите гости и деца кристал свещ. - Креативен дизайн прави выпекаемый торта по-красив и елегантен от животински шоколад.Описание на продукта В леярските форми Тя ще ви донесе много удобства.форма за бижута от смола търсите форма за торта?Искате ли вашият десерт е още по-красива?Погледни тук!Има креативна форма, която може да се използва за приготвяне на лед, шоколад, торта, бисквити и т.

Подробности

Подобни продукти в категория