• Новинка
26 Инча 13x4 Синтетични Косми на Дантели Перуки, изработени От Човешка Коса Цвят - Обемна Вълна Бордо Синтетични Косми На Дантели Перуки, изработени От Човешка Коса Пр?

26 Инча 13x4 Синтетични Косми на Дантели Перуки, изработени От Човешка Коса Цвят - Обемна Вълна Бордо Синтетични Косми На Дантели Перуки,

BGN 2.00
Налично
Налично

❤ 【Бордо перуки от естествена коса на дантели】 - Обемисти перуки, изработени от човешка коса на дантели 99 J, червени перуки, изработени от човешка коса на дантели, красиви перуки, изработени от човешка коса на дантели, нова прическа, пълна и плътнас невидими избелени поредици върви добре с всеки цвят на кожата. ❤ 【Материал перука цвят бордо】 - 13x4 прозрачни перуки от естествена коса на дантели, предварително выщипанные, натурална линия на растеж на косата с детски коса, мека и здрава, перуки, изработени от 100% естествени човешки коси, плътност 150%, не са сърбеж, не миришат, не хвърлят, не спутываются, висококачествени дантела перуки, са лесни за инсталиране, изглежда естествено и реалистично, тъй като вашата собствена коса. ❤ 【Размер шапки от човешка коса с перуки отпред на дантели цвят бордо】-Шапчица среден размер : 22,5 инча в диаметър и дантела 13x4 с еластични джапанки и расческами, дишаща, удобна и идеална за главата. ❤ 【Доставка и сервизно обслужване】 : Доставка в рамките на 2-3 работни дни.Ние сме подготвили изненада под формата на перука.Ако имате някакви нужди или недоволство, моля, изпратете ни електронно писмо, преди да оставите коментар, ние ще направим всичко възможно, за да Сте останали доволни. ❤ 【Предимство на перуки от човешка коса на дантели цвят бордо 99 J】 - мека светлина, твърдост, съответства на дължина и тегло.Може да се боядисва, отбелен, предварително обработена, выпрямлен и се променя.Може да се направи висока опашка и гредата. перуки от човешка коса на дантели 13 X4. Доста универсални.Може да бъде разделена на средната част и странична част.Префасонира, тъй като имате коса, ви позволява да оформите различни методи, за да покаже своята красота.Перуки от човешка коса за черни жени могат да бъдат събрани в опашка или на кок.Моля, постепенно се повиши температурата, да се пише текст.Моля, дайте клечка / локону да престои на косата за около 3-5 секунди.Всички перуки, изработени от 100% човешка коса, без примеси на синтетични влакна и козината на животните, който е много подходящ за продължителна употреба.Могат да бъдат рестайлингованы, боядисани и обесцвечены, като вашата естествена коса.Ние използваме подбрани естествени коси, реже директно от здравословния начин на млад донор.Много чисти, естествени, меки, гъсти и ярки.Компанията CAREKISS Hair, както винаги, настоява за предоставянето на качествени перуки от човешка коса.Вие никога няма да бъдете разочаровани от тези преки перуки на дантели отпред.Продукти в опаковка : 1 бр. перука с красиви подаръци.A1 : Фабрика за производство на човешки косъм CAREKISS е една от фабриките за производство на човешка коса на водещи марки и е професионален производител на перуки от човешка коса, разположен в Ху-Нан, в Китай.

Подробности

Подобни продукти в категория