• Новинка
Комплект за удължаване на мигли със собствените си ръце, 144 бр., Снопчета за мигли с Четка за спирала Super Hold, Скрепляющий и Уплотняющий + Снопчета мигли за една нощ, 5 м?

Комплект за удължаване на мигли със собствените си ръце, 144 бр., Снопчета за мигли с Четка за спирала Super Hold, Скрепляющий и Уплотняющий

BGN 2.00
Налично
Налично

? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ВЛАКНО : Греди за изграждане на миглите са изработени от висококачествени влакна, снопове за изграждане на миглите, без възли, веганские, без насилиеСнопчета за мигли-меки и леки, им е лесно да нанесат, те са удобни и не предизвикват дразнене при чорап.Корените на пучковых мигли се обработват професионална технология, те са гладки, красиви.Не се притеснявайте, тези отделни снопчета мигли са много красиви и са на мода. ? ФАЛШИВИ мигли със собствените си ръце В домашни условия : С помощта на Higu clace lash bond и апликатор за удължаване на мигли, вие можете сами да изградят фалшиви мигли в домашни условия.Можете да променяте различни стилове в съответствие със собствените си предпочитания.Можете също така можете по всяко време да изтриете отделни снопчета за мигли и да се направи нова полагане по всяко време.Не е нужно да отидете в салон да плащат прекомерни цени.Най-добрият избор за спестяване на пари и време!. ? ЧЕРЕН панел за мигли : Черен панел за мигли особено натурална след изсъхване на течности, за да отговарят на вашите истински ресницам.Матово-черно, без остатък след изсушаване, без комкования.Направете гъстите си мигли, а очите по-привлекателни.Лепило за мигли Higu clace разработен в мека, безопасна за кожата форма, подходящ за чувствителни очи. ? ИЗСЪХВА за около 10 секунди : Средство за подреждане на миглите на нощ Higu clace бързо изсъхва за около 10 секунди, бързо образува филм.След изсъхване се образува защитен филм с водоустойчиви покрития и маслостойким ефект.Намаляване на броя лепило за мигли, което е твърде лош вкус, за да ви доставят неприятности, дайте най-доброто усещане за работа с миглите. ? ЛЕСНА употреба : обикновено се прилага след влизането в сила на греди на миглите.След нанасяне лъч на миглите нанесете тънка линия на мерки и теглилки за мигли под снопчета мигли, близо до туфи, но малко встрани от век.(Нанесете в позицията на залепване.) Или можете да го използвате преди сън.Дръжте го здрав за през нощта.СЪВЕТ : СРЕДСТВО ЗА фиксиране НА нощта - не е спирала, само за ОСНОВАТА на МИГЛИТЕ, моля, не нанасяйте върху връхчетата на МИГЛИТЕ.

Подробности

Подобни продукти в категория