• Новинка
Пуховое одеяло Dafinner от пера King - Стеганое одеяло с диамант решетките 65 грама, Средна топлина, Всесезонни Пододеяльная поставяне или отделно одеало (106x90, Мътна-сива)

Пуховое одеяло Dafinner от пера King - Стеганое одеяло с диамант решетките 65 грама, Средна топлина, Всесезонни Пододеяльная

BGN 57.99
Налично
Налично

? ОДЕЯЛО ЗА ВСИЧКИ сезони - Това одеяло king size размер 106x90 инча, 65 грама осигурява идеален баланс между дебелина, топлина и комфорт за целогодишно използване - независимо от това, студена зима или топлите пролетни и летни вечериTwin, Queen, King и California King 4 размера с многоцветностью и 3 пълнителя (лек, всесезонни и тежка), за да избирате. ? Пълнеж от пера премиум клас- нашето одеяло главно произведени от най-малките и мягчайших от пера и пух, то не колется, то лесно и винаги осигурява топлина, добра пропускливост на въздуха осигурява комфорт през цялата нощ.Всяка сутрин се събуди с усещане за свежест. ? Отличен материал - Нашето пуховое одеяло перо изработено от непромокаемой памучен плат и пълнеж от смес от гъши пера и пух отговаря на качеството (90% пера водолюбиви птици от 10% пух), по-меки, трайно, дышащее и еко-приятелски, отколкото в други завивки, че е по-добре за вашия спокоен сън. ? Качеството на 5-звезден хотел В нашия пододеяльнике се използва уникална ромбовидная решетка, прошитая под формата на кутийки, благодарение на което пълнител не се измества, не комкается и не оставя на студени места.Ъглови первази простеганы за лесно закрепване пододеяльника.Край самозалепващо плат с двойни шевове за допълнителен стил и дълготрайност.Използвайте въображението пушистое стеганое одеяло с любимия си пододеяльником или като отделни завивки. ?Стеганое одеяло може да се пере в машина При необходимост выстирайте това стеганое одеяло от пера със студена вода, изсушете на слънце или в перална машина при ниска температура.Препоръчва се расстелить пуховую пододеяльную карето от пера на няколко часа или се сушат в сушилня при ниска температура в продължение на 10 минути, за да го напълно, придобити форма при първото използване.Одеало распускается, а в памучна тъкан става по-мек, по-малко използване (ако е необходимо, можете да опитате да се изпират един път преди употреба). ? ОДЕЯЛО ЗА ВСИЧКИ сезони - Това одеяло king size размер 106x90 инча, 65 грама осигурява идеален баланс между дебелина, топлина и комфорт за целогодишно използване - независимо от това, студена зима или топлите пролетни и летни вечери.Twin, Queen, King и California King 4 размера с многоцветностью и 3 пълнителя (лек, всесезонни и тежка), за да избирате. ? Пълнеж от пера премиум клас- нашето одеяло главно произведени от най-малките и мягчайших от пера и пух, то не колется, то лесно и винаги осигурява топлина, добра пропускливост на въздуха осигурява комфорт през цялата нощ.

Подробности

Подобни продукти в категория