• Новинка
Средство за почистване на системи ChiliSleep Sleep – За редовна поддръжка и дълбоко почистване на системи Chili Cube и OOLER – 1 унция почистване на фугите (3 опаковки)

Средство за почистване на системи ChiliSleep Sleep – За редовна поддръжка и дълбоко почистване на системи Chili Cube и OOLER – 1

BGN 0.33
Налично
Налично

Безопасен за употреба във всички системи на сън Chili Pad и OOLERЛЕСНА УПОТРЕБА : Безопасен за използване в пасивни системи Cube, OOLER и Dock Pro.Просто се налива разтвор на някой от нашите три системи на сън на всеки 1-3 месеца за постигане на оптимална производителност.Средство за почистване на системи Chili Sleep съдържа специална смес от необходимите почистващи съставки, които поддържат вашата система за сън в отлична форма.ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ на : 1) Блок за управление на източване + уплътнение. 2) Добавяне на устройство на едно пакетче Chili Sleep System Cleaner. 3) Добавяне на вода. 4) Поставете блока за управление в положение "HI" за един час. 5) Сливное устройство. 6) До чиста вода.МЕСЕЧНА ПОДДРЪЖКА на : 1) Добавете в резервоара за вода в началото на всеки месец. 2) Използвайте системата в нормален режим. 3) Дренажна система в края на всеки месец.НАЛИЧНИ ПАКЕТИ : Нашият почистване разтвор се предлага в 3-, 6 - и 12-опаковъчни торбички и се предлага в опаковка от 1 унция.Тя съдържа 0% белина.Не е подходящ за деца или домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория